anne...

En sinir olduğum şey telefonun yüzüme kapanması
kızım yaparsa evet ben de o telefonu ağzına sokarım

arkadas gibi olamiyorum.. cekemiyorum artik.. kadinin cennesi var biktim. suratini her gun gormekten biktim.. depresiyona soktu beni resmen.. okadar altan aliyorum kadin cok iki yuzlu geliyor bana artik.. bir gun cok iyi bir gun isine gelmezse cok kotu davraniyor..
yeri gelirse hakaret ediyor.
uvey babamda var evin icinde.. adam berdusun teki. biktim anliyormusunuz napcam blmiyorum.. bavulumu alip gidesim var..

Tabii al bavulunu gitt !!!! Gitte anla "çenesinden bıktığın KADININ" kıymetini..dışarıda ki pislikleri görünce ahhhhh annem keşke ağzıma s.......dında yinede yanında olsaydım dersin.

üzüldüm durumunuza hayatta en sevmediğim şey hakaret bi annenin kızına bu tarz küfürler söylemesi bence çok çirkin hiç annemden böyle şeyler duymadım hele üvey babanın yaptıkları kabul edilir cinsten değil

canım ,hem okumuyorsun ,hem çalışmıyorsun ,yurt dışındasın ,üvey babanda var,

anlayışsız bir annen diyelim ama şimdiye kadar niye çalışmadın para biriktirmedin ayaklarının üstüne niye durmadın,bu şartlar altında kimseye bağımsız yaşaman gerekir bence yada öz baban lada yaşayabilirsin ama kimle yaşarsan yaşa benden sana abla tavsiyesi ayaklarının üstünde durmaya bak ,sevgiler.

sanki olayı yarısından itibaren anlatmaya başlamışsın gibi geldi.. yukarılara baktm acaba eksik mi okuyorum okumaya aşağıdan mı başladım acaba dedim bi an... annenin böyle davranmasına bi anlam veremedim açıkçası neden bu kadar kızgınki sana?? bi iş mi çeviriyosun derken daha önce birşeyini mi yakaladıki? sana güvenmiyor demekki... annenle aranda bu tür diyaloglar geçmesi hoş değil derdiniz neyse adamakıllı oturup konuşmayı denedinmi?? ayrıca ne diye diyor sana o..... diye?? neler yaşıyorsun sen ne biçim bir aile anlayamadım... bir yanda bağırıp çağıran bir anne bir yanda bir üvey baba.. işin zor allah kolaylık versin sana :(

Son düzenleme:
Back
X