Anneannemin kalbini kırmak istemiyorum :(

gizliuye3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
52
8
1
Arkadaşlar ! bir aydır ananem bizde aynı odada yatıyoruz benim yatağımda yatıyo(hayatımdaki en büyük pişmanlığım asla kimseye yatağımı vermicem gerçi zorla aldı da neyse) ve sürekli horluyo deli gibi horluyo Allahım çıldırasıya horluyo :’( biliyorum o şstemiyo bunu yapmak ama asırı rahatsız oluyorum. Bikeresinde dedim ona horluyosun dedi uyandır . Gecen gecede uyansın diye ses yaptım bu sferde saygısız oldum napcam ben ya başka odada yok ! Gitsem de küsüyo bi gün daha dayanacak tahammülüm kalmadı ama kalbini de kırmak istemiyorum :(
Ha bide tv yi acıyo son sesss ders falan da calışamıyorum KPSSYE hazırlanmam gereken bi dönemdeyim . Gercekten hersey üstüste geliyo Allah mğkafatımı vrsin inşallah :(

Başlık ne saçma öz anneanneniz ya yaşlı kadın.

Piremses yatağınızı verince ne oldu Allah aşkına?

Kulak tıkacı alabilirsiniz, salon oturma odası vs yatabilirsiniz.
Evet baslığın sacmalığını bnde farkettim tmvbe Allahım

Gerci ben onu ananeme yönelik yazmadım heryerden sınanıyorum dye yazdım..

Arkadaşlar ! bir aydır ananem bizde aynı odada yatıyoruz benim yatağımda yatıyo(hayatımdaki en büyük pişmanlığım asla kimseye yatağımı vermicem gerçi zorla aldı da neyse) ve sürekli horluyo deli gibi horluyo Allahım çıldırasıya horluyo :’( biliyorum o şstemiyo bunu yapmak ama asırı rahatsız oluyorum. Bikeresinde dedim ona horluyosun dedi uyandır . Gecen gecede uyansın diye ses yaptım bu sferde saygısız oldum napcam ben ya başka odada yok ! Gitsem de küsüyo bi gün daha dayanacak tahammülüm kalmadı ama kalbini de kırmak istemiyorum :KK43:
Ha bide tv yi acıyo son sesss ders falan da calışamıyorum KPSSYE hazırlanmam gereken bi dönemdeyim . Gercekten hersey üstüste geliyo Allah mğkafatımı vrsin inşallah :KK43:
Ailenize soylesenize sinava hazirlanirken boyle bir sey yapilirmi. Bi caresine baksinlar.

Yaa ama yazık.yaşlı kadın.kulaklık takın arkadaşların dediği gibi.insanlık hali.elinde de olmuyordur kadıncağızın

ne sacma bır konu bu

annen o senın

sıze bılerek ezıyet etmıyor

onun ıcınde buyurken sen...karnında buyuturken senı mıde yanması ,tekmesı bır yandan; dogduktan sonra gazı ,ninnisi ,emmesı bır yandan gunlerce aylarca uykusuz kaldı kadın katıl edecek bu kız benı mı dedı bagrına mı bastı senı

daha da yaslanacak belkı altından alacaksın yatagımda yatıyor dıye horluyor dıye ısyan eden bu gıbı durumlarda napar bılemedım sımdı

bı yatagını mı cok goruyorsun sen annene

gıdersın baska odaya kapatırsın kapını cok rahatsızsan

allah allah ya

Geçen yıl kaybettim anneannemi.Konunu okuyunca gözlerim doldu boş yatağına baktım.Boşver bir şey deme gün gelir o horlamayı bile özlersin

Birde bunun koca versiyonu var hahha ben hic alisamiyordum ozellikle ise gittigim ilk evlilik zamanimda aglayasim geliyordu ne yaptiysak cozum olmadi eczaneden ses icin kulak tikaci aldim geceleri huzurla uyuyorum :KK66::KK73: siklikla yenisini almaya ozen gosteriyorum bu sekilde alismaya bagli gidiyor ayni zamanda odaklanmam gereken kitap ders yazi herhsnhi bir sey varsada kullaniyorum sinav hazirligina birebir.:KK25:

Birde bunun koca versiyonu var hahha ben hic alisamiyordum ozellikle ise gittigim ilk evlilik zamanimda aglayasim geliyordu ne yaptiysak cozum olmadi eczaneden ses icin kulak tikaci aldim geceleri huzurla uyuyorum :KK66::KK73: siklikla yenisini almaya ozen gosteriyorum bu sekilde alismaya bagli gidiyor ayni zamanda odaklanmam gereken kitap ders yazi herhsnhi bir sey varsada kullaniyorum sinav hazirligina birebir.:KK25:
Tesekkürler öneriniz için :)

annen degıl annanenmıs sımdı farkettım

hıc fark etmez

annanemı gecen hafta kaybettım
oncesınde annem evınde baktı sonrasında yaslılıktan 2 ay yogun bakımda kaldı

keske annanemın tek derdı horlamak olsaydı

Geçen yıl kaybettim anneannemi.Konunu okuyunca gözlerim doldu boş yatağına baktım.Boşver bir şey deme gün gelir o horlamayı bile özlersin
Yaa böyle diyince içim acıdı. Ben de seviyorum ananemi ona asla zarar vermek üzmek istemiyorum zaten bu yüzden hassas davranmaya çalışıyorum

Back
X