Anneannemin kalbini kırmak istemiyorum :(

Katil olucam derken ananemi öldürmek istediğimden bahsetmiyorum hersey üstüste geliyo diye o baslık.. ayrıca annem değil ananem annemin annesi yani dikkatli okursak!

Arkadaşlar ! bir aydır ananem bizde aynı odada yatıyoruz benim yatağımda yatıyo(hayatımdaki en büyük pişmanlığım asla kimseye yatağımı vermicem gerçi zorla aldı da neyse) ve sürekli horluyo deli gibi horluyo Allahım çıldırasıya horluyo :’( biliyorum o şstemiyo bunu yapmak ama asırı rahatsız oluyorum. Bikeresinde dedim ona horluyosun dedi uyandır . Gecen gecede uyansın diye ses yaptım bu sferde saygısız oldum napcam ben ya başka odada yok ! Gitsem de küsüyo bi gün daha dayanacak tahammülüm kalmadı ama kalbini de kırmak istemiyorum :KK43:
Ha bide tv yi acıyo son sesss ders falan da calışamıyorum KPSSYE hazırlanmam gereken bi dönemdeyim . Gercekten hersey üstüste geliyo Allah mğkafatımı vrsin inşallah :KK43:

Kulak tıkacı yada pamuk denediniz mi?

Sınav hazırlık sürecinde herkes dikkatli olmalı. Ama o yaşlı diyip herseye eyvallah diyemeyiz. Gecen yil bende hazirlandim en kucuk engel bile insani cok kizdiriyor. Sen o kadar emek verip hazirlaniyorsun, insanlar rahat vermeyince zoruna gidiyor dogal olarak.
Anneniz le paylaşın ananenizle paylaşın. Sınav döneminde olduğunuzu uyku uyuyamadığınızı bu dönemde herkesin anlayış göstermesini isteyin. Darilirsa darılsın. Oturma odasında yatın. Televizyonu açınca da sesini kısmasını isteyin. Kısmazsa siz kısın. Iki gün sonra alışır.

Sarılan darilsin.Herkes idare etmesini bilmeli anneannende idare etmeşini bilmeli.Git salonda yat.TV sesi acinca ders çalıştığını soyle

Sınavın insanı ne getirdiğini, sistemin insanı Nasıl köle veya robot gibi yaptırmaya çalıştığının örneği bazı yorumlarda. Emekler harcanıyor evet buna Zaman okul para beyin patlatma hepsi dahil.
Hangimizin ömrü ne kadar belli ki burda yaşlı birinden bahsediyoruz.
Yaşlılar fiziki( bakıma muhtaç olma)ve ruh hali olarak giderek çocuklaşmaya başlarlar ellerinde olmadan.
Kırmak istemiyorum demek ne güzel ne doğru kendine alternatifler üret. Anneannende kulaklarının duymasını yada horlamamak isterdi emin ol :)

Kulak tıkacı mı alsanız? Bilirim o horlama sesini bir gece yattım anneannnemle kadının da elinde değil ama en son sinirden bayılmak üzereyken uyuyakalmışım. :KK53:

Kim olursa olsun bende uyuyamam herkrsin bir huyu var bırak horlamayı çok sesli nefes alana bile gelemem
Seslere karşı takığım zaten
Yani sırf biri rahat edecek diye uykumdan olamam
Geç yat salonda

Askeri kulak tıkacı kullandım. Bomba tatbikatlarında kullanılıyor. Birde horlama için tarifler var neden horlandığı tespit edilmeli sadece. Yani çözüm isteyene çözüm çok :)

kulaklık takıp yat yada kulak tıkacı veya anneanneni horluyor diye bir doktora götür

Kim olursa olsun bende uyuyamam herkrsin bir huyu var bırak horlamayı çok sesli nefes alana bile gelemem
Seslere karşı takığım zaten
Yani sırf biri rahat edecek diye uykumdan olamam
Geç yat salonda
Gercekten birden hooorr sesini duyunca korkuyorum sıcrıyorum uykum böölünüyo ya .. Cumartesi gidecekmiş bilmiyodum giderse özlicem :(

Back
X