• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneciğim beni emzir

rose01

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
602
0
316
Adana
:dance:EĞER sağlığınla ilgili bir sorunun yoksa canım anneciğim hâlâ senin yardımına ve desteğine muhtacım. Bu belki yorucu olacak, zaman zaman bazı konularda sıkıntıya girmene, öğle tatilini benim için harcamana yol açacaktır. Ama sütün içindeki koruyucu maddeler beni hastalıklardan korurken bağırsaklarım, daha kolay çalışacak, vücudum için gerekli maddeleri daha kolay sağlayacağım, üstelik sütü içmek bir yana her emzirme saati benim seninle bir arada olabilme şansımı da sağlayacaktır. Kalp atışların bile beni rahatlatıyor. Odaya girerken, çıkarken kokundan, hareketinin yumuşaklığından seni fark ediyorum. Elimde olsa, belki her zaman benimle ilgilenmeni de isterdim. Bunun mümkün olamayacağını bir işin olduğunu, belirli saatler arasında işini yapmak zorunda olduğunu biliyorum. Akşam bana ayıracağın kısa süreler bile benim için dünyanın en mutlu anlarıdır. Bunu sağlaman, belirli aralarla senin yanıma geleceğini bilmem bile benim için büyük bir mutluluk. Beni emzirmeni, sütünle bana hayat, yaşama gücü vermeni istiyorum. Bunun ileride sizlerin benim için daha az üzülmenize imkân sağlayacağını biliyorum. Bana birkaç ay daha bu fedakârlığı esirgemeyeceğini de biliyorum. Ama bana yapabileceğiniz fedakârlıkların en büyüklerinden biri benim özellikle dış dünyaya karşı direnme ve dayanma gücünü kazanmaya başladığım günlerde sütünü esirgememendir. Teşekkürler sana canım annem...

ah emzirmemmi kuzumu canımı veririm canımı ne öğle saati ne akşam saati ömrümü alsın bebeğim benim ...yazı için teşekkürler çok güzel olmuş

tek sutum mu kanim kemiklerim ruhum canim herseyim senin olsun benim tum omrum senin olsun canim yavrum senin icin yapamayacagim sey var mi su yeryuzunde yazin cok guzeldi arkadasim tesekkurler yanaklarindan opuyorum

coook güzel bir yazıııı yaaa ben emzirmeyi cok seviyorum yaaa onun öyle kuş gibi agzını acarak yapışmasını elleriyle dokunmasını gözlerime bakmasını herşeyi
tabi ki emzircem kuzum o benim

bın annenın bebegınle gecırdıgı en masum dakıkalar ben baylıyorum oglumu emzırmeye gozumun ıcıene baKIYOR EMERKEN KONUSUYORUM ONUNLA DINLIYOR BENI YAZI ICIN TESEKKURLER

ne kadar güzel bir anlatim cok tesekkürler paylasim icin gözlerim doldusenağlama sanki kizim bunlari bana söylüyormus gibi oldum bir ara kizim emmeyi birakiyorduda cok üzülmüstüm ama simdi her sey yolunda cok sükür.....

YAZI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER
o bana minik gözleriyle masum masum bakarken
minicik elleriyle gögsümü sıkarken
nasıl bırakırım onu emzirmeyi
emsin emebildiği kadar bitanecik kuzum
koşturmalarım uykusuzluğum yorgunluğum hepsi ona feda olsun
bitaneme

Back
X