:dance:EĞER sağlığınla ilgili bir sorunun yoksa canım anneciğim hâlâ senin yardımına ve desteğine muhtacım. Bu belki yorucu olacak, zaman zaman bazı konularda sıkıntıya girmene, öğle tatilini benim için harcamana yol açacaktır. Ama sütün içindeki koruyucu maddeler beni hastalıklardan korurken bağırsaklarım, daha kolay çalışacak, vücudum için gerekli maddeleri daha kolay sağlayacağım, üstelik sütü içmek bir yana her emzirme saati benim seninle bir arada olabilme şansımı da sağlayacaktır. Kalp atışların bile beni rahatlatıyor. Odaya girerken, çıkarken kokundan, hareketinin yumuşaklığından seni fark ediyorum. Elimde olsa, belki her zaman benimle ilgilenmeni de isterdim. Bunun mümkün olamayacağını bir işin olduğunu, belirli saatler arasında işini yapmak zorunda olduğunu biliyorum. Akşam bana ayıracağın kısa süreler bile benim için dünyanın en mutlu anlarıdır. Bunu sağlaman, belirli aralarla senin yanıma geleceğini bilmem bile benim için büyük bir mutluluk. Beni emzirmeni, sütünle bana hayat, yaşama gücü vermeni istiyorum. Bunun ileride sizlerin benim için daha az üzülmenize imkân sağlayacağını biliyorum. Bana birkaç ay daha bu fedakârlığı esirgemeyeceğini de biliyorum. Ama bana yapabileceğiniz fedakârlıkların en büyüklerinden biri benim özellikle dış dünyaya karşı direnme ve dayanma gücünü kazanmaya başladığım günlerde sütünü esirgememendir. Teşekkürler sana canım annem...