Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konuyu ben de acmis olabilirdimsenağlama
biri anne dedi mi gözlerim doluyor.
cok özledim öyle böyle degil senağlama
senağlama Allah kavusmasiz ayrilik vermesin, sen annecigine kalkip gidersin cok daraldin mi, ben ha diyince esimi birakamam ki burda anacim((senağlama
Annem almanyada canim:sinifsinif:
Bende çok özledim......Yanişlerini,kokusunu....herşeyini.....
Allah sabır versin..
anne çok ayrı.çok ulvi bir kavram...
allah kimseyi ayrı bırakmasın annesnden..
bende özlüyorum ama internet denen bişey var arkadaşlar ordan görüyorum ne yapayım bayramda memlekete gideyim dedim hem annem mutlu olsun diye kardeşim ablacım annem çok üzülüyor bayramda kimse açmaz kapımızı diyormuş ben babamı 5 ekimde yeni kaybettim kalp krizinden 40 çıkardım öyle geldim istanbula geldi eşim kaynanam aldı beni çok üzülüyorum diye eşim bu bayram seni yolluyum hem annen sevinsin hemde ilk bayram babanın mezarını ziyaret edersin dedi kaynanam yollamadıki gidiyim çok buruk geçirdim be arkadaşlar babasıslık çok zor onu çok özlüyorum eşim türk kahvesi istedi geçen günü onu bile yapamadım çünkü babam benim kahvemi çok severdi kızım derdi kimse senin gibi böyle türk kahvesi yapamıyor babacım kaynanamın korkusuna gelemedim dedim hem agladım kızlar babanızın kıymetini bilin benimki gittiiiiii:gitme:
seninde başın sag olsun canım kardeşim dedigin gibi allah yerlerini cennet etsin topraklar inciltmesin onları biz hayırlı evlat olursak onlar yerlerinde rahat yatarlar allah sabır versin herkeze babam için her namazda dua ediyorum çünkü benim babam 6 senedir felçliydi sag tarafı tutmuyodu ozaman onu her gördügümde allahım babamın eline ayagına şifa ver iyileşsin o hali gözümün önünden gitmiyo be kardeş amaan ben yine duygusala bagladım yine rabbim kalanlarımıza ömür versin amin:Saruboceq:
Allah analarimizi eksik etmesin basimizdan kizlar ama cooooooook zor uzakta olmak cok(((
Keşke annem yaşasaydı sağ olsaydıda sadece telefonda duysaydım sesini...Ona bile razıyım...Çok şükürki annen hayatta canım telefondada olsa sesini duyuyosun en azından özlemin gidiyo..Annesini kaybedenler için çok daha zor emin ol...Bunu seni üzmek için söylemedim canım sadece annenin hayatta olması bile inan çok büyük bir lütuf...Özlediğin zaman yada fırsatını bulduğun zaman gidip sarılabilirsin en azından ama ben özlediğim zaman sadece mezarına gidebiliyorum ona dokunamıyorum..... senağlama
Bir karsilikli kahve icip sohbet etmeyi cok ozledim annemle kizlar( Offff, uzulmesin diye fazla hissettirmiyorum telefonda ama uzakta yuva kurmak cok zor.
senin kadar olmasa da bende uzaktayım ailemden yazdıklarını okuyunca burnumun direği sızladı bu lafında anlamını ve ne kadar gerçek olduğunu memleketten uzağa gidince anladım çok zor çok ailesinin yanında olanları okadar özeniyorum ki hatta itiraf edeyim deli gibi kıskanıyorum ama allah böyle kavuşulacak ayrılıklar versin bunada şükür