• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneciimi ok zledim:((

Bu konuyu ben de acmis olabilirdimsenağlama

biri anne dedi mi gözlerim doluyor.

cok özledim öyle böyle degil senağlama

Ben kuzey amerikadayim onlar taaa turkiyede:( simdi uykum kacti, arayamam da yedi saat fark var. nooldu gece gece diye panikler. oyle arada tutuyor ozlem damarim pufff:((( turkbayragi

Allah sabır versin..
anne çok ayrı.çok ulvi bir kavram...
allah kimseyi ayrı bırakmasın annesnden..

:1no2:
bende özlüyorum ama internet denen bişey var arkadaşlar ordan görüyorum ne yapayım bayramda memlekete gideyim dedim hem annem mutlu olsun diye kardeşim ablacım annem çok üzülüyor bayramda kimse açmaz kapımızı diyormuş ben babamı 5 ekimde yeni kaybettim kalp krizinden 40 çıkardım öyle geldim istanbula geldi eşim kaynanam aldı beni çok üzülüyorum diye eşim bu bayram seni yolluyum hem annen sevinsin hemde ilk bayram babanın mezarını ziyaret edersin dedi kaynanam yollamadıki gidiyim çok buruk geçirdim be arkadaşlar babasıslık çok zor onu çok özlüyorum eşim türk kahvesi istedi geçen günü onu bile yapamadım çünkü babam benim kahvemi çok severdi kızım derdi kimse senin gibi böyle türk kahvesi yapamıyor babacım kaynanamın korkusuna gelemedim dedim hem agladım kızlar babanızın kıymetini bilin benimki gittiiiiii:gitme:

Bizde kaybettik babami canim:(( Avuclarimdan kaydi gitti... Allah hepsinin mekanini Cennet etsin, Aglama, uzulme onlara malum oluyor. Sabir kardesim, sabrin sonu selamet....

Ama ben dunyanin bi ucundayim ha diyince cikilip gdilmiyor iste, burnumda tutuyor ailem. Goremedim bu sene:( Allah eksikligini yaratmasin buyuklerimizin.

seninde başın sag olsun canım kardeşim dedigin gibi allah yerlerini cennet etsin topraklar inciltmesin onları biz hayırlı evlat olursak onlar yerlerinde rahat yatarlar allah sabır versin herkeze babam için her namazda dua ediyorum çünkü benim babam 6 senedir felçliydi sag tarafı tutmuyodu ozaman onu her gördügümde allahım babamın eline ayagına şifa ver iyileşsin o hali gözümün önünden gitmiyo be kardeş amaan ben yine duygusala bagladım yine rabbim kalanlarımıza ömür versin amin:Saruboceq:

Canim kardesim benim... Benim Rahmetlik Babacigim da rahatsizdi, kaldik yaninda. Ama ben o gunleri hep hatirlamamaya calisiyorum hayatim, icim eziliyor, kan ter icinde uyaniyorum cunku kalbim alev alev yanarak kucuk kiz cocugu gibi. Esim tanisamamisti ama inanamassiniz o kadar seviyorki tanimadigi kayinbabasini. Hakikaten bizleri goruyorlar, sevincimiz huznumuz hep malum oluyor. Ne yapalim senin dedigin gibi onlari utandirmadan guzelce yasayacagiz, dua edecegiz. Sen de babacigima dua et lutfen. Allah rahmet eylesin Rahmetlik Baban da artik sonsuz huzura kavusmus. Ilac yok, aci yok... Oyle dusun hep guzel anilarinizi dusun, ben oyle yapiyorum...

Allah analarimizi eksik etmesin basimizdan kizlar ama cooooooook zor uzakta olmak cok:((((
senağlama

Keşke annem yaşasaydı sağ olsaydıda sadece telefonda duysaydım sesini...Ona bile razıyım...Çok şükürki annen hayatta canım telefondada olsa sesini duyuyosun en azından özlemin gidiyo..Annesini kaybedenler için çok daha zor emin ol...Bunu seni üzmek için söylemedim canım sadece annenin hayatta olması bile inan çok büyük bir lütuf...Özlediğin zaman yada fırsatını bulduğun zaman gidip sarılabilirsin en azından ama ben özlediğim zaman sadece mezarına gidebiliyorum ona dokunamıyorum..... senağlama

Keşke annem yaşasaydı sağ olsaydıda sadece telefonda duysaydım sesini...Ona bile razıyım...Çok şükürki annen hayatta canım telefondada olsa sesini duyuyosun en azından özlemin gidiyo..Annesini kaybedenler için çok daha zor emin ol...Bunu seni üzmek için söylemedim canım sadece annenin hayatta olması bile inan çok büyük bir lütuf...Özlediğin zaman yada fırsatını bulduğun zaman gidip sarılabilirsin en azından ama ben özlediğim zaman sadece mezarına gidebiliyorum ona dokunamıyorum..... senağlama

:((.. Allah sana da sabir versin hayatim, Rahmetlik anneciginin mekani cennet olsun. Ana gibi yar olmaz bilmez miyim ama ben Rahmetlik babacigima o kadar duskundum ki size anlatsam inanamassiniz. Babaa diye aglardim cocukken, seni onun icin cok iyi anliyorum. Allah sabir versin... Sen de uzulme olur mu hep yanimizda bir yerlerdeler inan.

Haydi bakalim hepimiz hep beraberiz, birlikten kuvvet dogar kizlar. Aglamak yok... :1hug:

Bir karsilikli kahve icip sohbet etmeyi cok ozledim annemle kizlar:(( Offff, uzulmesin diye fazla hissettirmiyorum telefonda ama uzakta yuva kurmak cok zor.

senin kadar olmasa da bende uzaktayım ailemden yazdıklarını okuyunca burnumun direği sızladı bu lafında anlamını ve ne kadar gerçek olduğunu memleketten uzağa gidince anladım çok zor çok ailesinin yanında olanları okadar özeniyorum ki hatta itiraf edeyim deli gibi kıskanıyorum ama allah böyle kavuşulacak ayrılıklar versin bunada şükür

senin kadar olmasa da bende uzaktayım ailemden yazdıklarını okuyunca burnumun direği sızladı bu lafında anlamını ve ne kadar gerçek olduğunu memleketten uzağa gidince anladım çok zor çok ailesinin yanında olanları okadar özeniyorum ki hatta itiraf edeyim deli gibi kıskanıyorum ama allah böyle kavuşulacak ayrılıklar versin bunada şükür

Evet cok cok zor, bayramlarda, yilbaslarinda gidip bir el opememek cok zor. Simdi bekarken isyan ettigim, oflayip puflayip evde daraldigim gunlerime o kadar kiziyirum ki:((( Hakikaten Allah kavusmasiz ayriliklar yasatmasin hicbirimize Insallah sekerim.

Back
X