- 6 Şubat 2018
- 300
- 254
- 103
- 28
- Konu Sahibi Mervetolgali
Adetime 5 gün kala dün akşam hamile kaldığımı öğrendim kan testim 18,44 çıktı. Yukselir adete kadar diyorlar ama bana düşük gibi geldi bana bi yardim edin lütfen sizce riskli bi durumda mıyım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçektenmi ? Dünden beri ağlayıp duruyorum moralim bozuk inşaAllah dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederimmmHayırlı olsun canım Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşaAllah.Daha adet günün bile gelmemisken bu değer iyi..
.Gerçektenmi ? Dünden beri ağlayıp duruyorum moralim bozuk inşaAllah dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederimmm
Bugun tekrar yaptırdım ve 76 cıktı beta değerim yani 2 günde 3 katına çıkmış bu iyi bisey mi suanda.
Benim adet gunumde 98di canım beta..hergün ikiye katlanır canım.Boşuna uzme kendini.Tadını cikar
Insallah canımm tam olarak sevinemedim bile ama suan test yaptırdım 76ya yukselmis sanirim iyi gidiyor :)Ağlama Sabret adet günün gelsin. Öyle mutluluk gözyaşı dökersin.![]()
Sagolun desteginiz icin :) bugun tekrar yaptirdim 76ya yükselmiş tam 2 gun önce 18di sizce bu yükseliş iyi midirHayırlı olsun üzmeyin kendinizi ağlayıp strese girmeyin bebeğiniz sizinle gözüküyor ki daha adete 5 gün var yükselir inşallah.
Kan testini 2 günde bir tekrarlayıp en az %60 oranda artarsa sağlıklıdır inşallah.
Tekrardan hayırlı olsun :)))
Evet çok iyi hayırlı olsun :)Sagolun desteginiz icin :) bugun tekrar yaptirdim 76ya yükselmiş tam 2 gun önce 18di sizce bu yükseliş iyi midir
.Bugun tekrar yaptırdım ve 76 cıktı beta değerim yani 2 günde 3 katına çıkmış bu iyi bisey mi suanda
normal cnm iki gune bir kann verinAdetime 5 gün kala dün akşam hamile kaldığımı öğrendim kan testim 18,44 çıktı. Yukselir adete kadar diyorlar ama bana düşük gibi geldi bana bi yardim edin lütfen sizce riskli bi durumda mıyım![]()
Yarın kadındoğuma gidiyorum canım yarin yazarım insallah hayirlisi olurM Mervetolgali son durum nedir tatlım
Bence normal takılmayın ben hiç kan testi yaptırmamıştım.Adetime 5 gün kala dün akşam hamile kaldığımı öğrendim kan testim 18,44 çıktı. Yukselir adete kadar diyorlar ama bana düşük gibi geldi bana bi yardim edin lütfen sizce riskli bi durumda mıyım![]()
Bence normal takılmayın ben hiç kan testi yaptırmamıştım.
Hastaneye gideceğim iki saat sonra canım ınsallah bi sorun yoktur çok heyecanliyim..
Hastaneye gideceğim iki saat sonra canım ınsallah bi sorun yoktur çok heyecanliyim..
Canım 490 olmuş beta gayet normal ilerliyor keseyi görmek için bekliycekmisiz 1500lere falan gelmesi lazımmış :)Neymiş sonuç merak ettim![]()
Süper hayırlı olsun :)Canım 490 olmuş beta gayet normal ilerliyor keseyi görmek için bekliycekmisiz 1500lere falan gelmesi lazımmış :)