Anneler anne adayları

Muallimee33333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
38
28
38
Arkadaşlar merhaba 10 haftalik hamileyim canim iki gündür çok fazla çilek aserdi ve yedim de sonra internette leke falan olur yazılan bi kac yoruma denk geldim aslı varmı acaba başına gelen yada başına gelen tanıdığınız cinsiyet tahminide alırız bu arada yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden

ben o leke kalır olayını yemezsen olur diye duymuştum hamileyken üzüm istemişti canım yemedim leke falan da olmadı etrafımda da böyle bisey yaşayan duymadım hiç

ben o leke kalır olayını yemezsen olur diye duymuştum hamileyken üzüm istemişti canım yemedim leke falan da olmadı etrafımda da böyle bisey yaşayan duymadım

ben o leke kalır olayını yemezsen olur diye duymuştum hamileyken üzüm istemişti canım yemedim leke falan da olmadı etrafımda da böyle bisey yaşayan duymadım hiç
Öyle yorumlar okuyunca korktum ama bence de sacma

Bende yedim valla can boğazdan gelir ama annem bana hamileyken ciğer doğrayıp vücuduna dokunmuş bende ciğer lekesi var yinede her ihtimale karşı birseye dokunmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…