anneler bana yardım edeceksınız değil mi şu soruları bırlıkte çözelim mi?

sevdam81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
197
1
26
İstanbul
selam 19hafta 4 gunluk hamıleyım ilk gebelıgım ve bebegıımn hareketlerını hısedıorum sankı bazen pıtırdamalar ınceden olusuor .bıryandanda gece uyurken sankı karnımdan mıde gurulması gbı hareketlenmeler oluyor bu bebgn hareketımıdır anlayamadım ki..bide salep ıcme nar cıger yeme dıyorlar ama ben salebıde hele hele narıda cok tuketıom bı sıkıntı olmaz inş deme..bıde bır arkadasım bana sırt ustu yatma bbek boglr dedı gece ınsanlık halı bu bazen uyuyorum ama şimdiki gunlerde bebegımın harektını hıssetmıorum :( bu bni cook üzüyor ne olur sorularıma cevap beklıorum.bıde sankı bebek benım karın altımdaymış gıbı orda oldugunu bılıorum ama nerdeyse 5aya grcem yukarda olması gerekmezmıydi..tşkr ederım

Mrk etme bende hamileyken hep kafama takardım buradan diger tecrübeli annelerin yorumlarını okur rahatlardım aynen bende bebeğimn kıpırtılarını hep aşağıda hissettim normal yani korkma yatış pozisyonuna gelince ilk aylarda sağa sola sırtüstü yattım ama son aylarda sol tarafa yatış iyi dedi drum bende hep soluma yattım bacak aramada yastık koydum.. Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

selam 19hafta 4 gunluk hamıleyım ilk gebelıgım ve bebegıımn hareketlerını hısedıorum sankı bazen pıtırdamalar ınceden olusuor .bıryandanda gece uyurken sankı karnımdan mıde gurulması gbı hareketlenmeler oluyor bu bebgn hareketımıdır anlayamadım ki..bide salep ıcme nar cıger yeme dıyorlar ama ben salebıde hele hele narıda cok tuketıom bı sıkıntı olmaz inş deme..bıde bır arkadasım bana sırt ustu yatma bbek boglr dedı gece ınsanlık halı bu bazen uyuyorum ama şimdiki gunlerde bebegımın harektını hıssetmıorum :( bu bni cook üzüyor ne olur sorularıma cevap beklıorum.bıde sankı bebek benım karın altımdaymış gıbı orda oldugunu bılıorum ama nerdeyse 5aya grcem yukarda olması gerekmezmıydi..tşkr ederım

Yaşadıklarının hepsi normal. Ben doğuma kadar bebeğimi aşağıda taşıdım,aşağıda hissettim. Gören herkes sen doğrumak üzeresin diyordu. Sinir oluyordum bende. Gece sırt üstü uyuduğumda çok oldu. Bedenine güven. Sen bir süre sonra sırt üstü yatmaktan rahatsız olacaksın. Bebeğin boğulmaz suyun içinde zaten. O su onu koruyor. Yemek konusuna da takılma. İstediğini ye ölçülü bir şekilde.

cook tşkr ederım .doktora gtm dedıkı sırtustu yatma göbegınde kalın damar var ısabet etmesın bebek dedı anlamadım ne demek ısetdgni zatn.. sağa sola yatıom artık .hem bebek bır hafta kucuk gıbı dedı doktor ama skntı yok dedı.bide bende kramp gıbı bişiler oluor dedım anlamadı oda ne oldugunu ..anneler nedır obır anlık kramp gelıp gtmesıi.. ve bı kramptan baska bişi hsetmıom bu haftalar kı 21 .haftadayım .o kramplarmı bebek haerketı yoksa o kramplar ne krampı :( anlayamadım ya

Back
X