Anneler bi bakarmisiniz rica etsem:)

uzman estetisyen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
425
89
38
34
Merhaba hanimlar 1.5 aylik hamileyim mide yanmalarim bulantilarim sik sik idrara cikmalarim
eklem yeri agrilarim ve surekli bir halsizligim var ve iyi hissetmiyorum. Ama calismak da istiyorum Araniz da dogurana kadar calisan sikinti yasamayan var mi? 9 ay evde oturmak icimi sikiyor dusundukce. Bu gecicek mi yoksa dogurana kadar devam mi edicek? Ilk bebegim hic bisey bilmiyorum herkese tesekkurler simdiden:)

Oğlumda 7 aya kadar çalıştım ama benim bulantım olmuyordu şanslıydım o konuda. Mide yanması dersen felaketti. 3 ay sıkabilirsen dişini sonra rahat bir döneme gireceksin.

Hayırlı olsun öncelikle. Ben ikizlerime hamileyken bulantı yaşamadım ama 5 ay çalıştım sonra erken doğum olur düşüncesiyle ayrıldım. Ama bulantılar ilk 3 ay içinde geçiyor genellikle. Arkadaşlarım devam etti işlerine ve sıkıntı yaşamadılar

Hayirlin olsun.
16. Haftaya kadar sıkıntı yasadim, bulantı, halsizlik vs.
sonrasinda gebelik sekerim cikti.
32. Haftaya kadar calisip sonra izne ayrildim.
seker diyeti iste cok zor oluyordu, yoksa son 3 haftaya kadar calisabilirdim.

Cnm genelde 3ay dolunca geciyor yani benim ve cevremdrkilerin boyle olmustu tamamen bitmese bile hafifler...

Tesekkur ederim beni de sadece zorlayan bulanti umarim dediginiz gibi olur inss calisabilirim.Allah sabrini verir ins ikiz annesi olmak hem cok gmc guzellikhem urkutucu allah yardimciniz olsun allah bagislasin:)

Back
X