Anneler bi bakarmisiniz

NisaZumra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.047
708
73
Slm hanimlar,

Aralikta 3 yasina girecek oglum var. Kendisi bugün birden bire boynum agriyor, boynum agriyor diye sizlanmaya basladi. Sonradan durum dahada kötülesti sanki cünkü bana bak dedigimde kafasini döndüremiyor cocuk. Acaba boynumu tutuldu? Esimi bekliyorum hastaneye götürcem yazik 2 saattir kivraniyor cocuk. Ama 3 yasindaki cocugun boynu tutulurmuki? Cocugunuzda buna benzer bisey yasadinizmi?

Yaşamadım ççok şükür ama doktora götürün Allah korusun farklı bişey de olabilir.

Hayir yaşamadım ama o yaslarda cok ters hareketler yapiyorlar incitmis olabilir. Doktor zaten teshisini koyacaktir olumlu dusunmeye calisin.

çocukla konuştunuz mu? yani bişey mi yapmış, düşmüş mü, neden sonra acımaya başlamış ki..
geçmiş olsun.
İnşaallah mühim bişey değildir.

Canim gecmis olsun nerde yasiyorsunuz bilmiyorum ama
Buara havalar dengesiz bi sicak bi soguk.
Aklima bu geldi cereyanda kalmis olabilirmi terliyken.
En iyi secenek tabikide bi hekime danismak ama onemli bisey yoktur icini rahat tut

Kaslarını Zorlamış olabilir, kızımda su doldurduğu spreyi sıkmaya çalıştıkça kolunu zorlamış iki gün kolum acıyor diye dolaştı geçti sonra benimkide 4,5 yaşında

Geçmiş olsun. Benim kizimda da olmustu.
Yastiktan inmis yatarken, ters mi yatti ne yaptiysa tutulmustu.
Sicak dus aldirdim, ardindan havlu falan koydum boynuna. Ertesi gune duzeldi.
Kuzum benim kiyamam, miniciktir boynu onun. Ben biraz ovup yumusatayim diye dusunurken ovacak yer bulamamistim:)
Imkaniniz varsa doktor gorsun en guzeli.

Canim gecmis olsun nerde yasiyorsunuz bilmiyorum ama
Buara havalar dengesiz bi sicak bi soguk.
Aklima bu geldi cereyanda kalmis olabilirmi terliyken.
En iyi secenek tabikide bi hekime danismak ama onemli bisey yoktur icini rahat tut
Tsk ederim,almanyadayiz ve burasi genelde soguk .. bilemiyorum bende umarim kötü bisey degildir..

Geçmiş olsun. Benim kizimda da olmustu.
Yastiktan inmis yatarken, ters mi yatti ne yaptiysa tutulmustu.
Sicak dus aldirdim, ardindan havlu falan koydum boynuna. Ertesi gune duzeldi.
Kuzum benim kiyamam, miniciktir boynu onun. Ben biraz ovup yumusatayim diye dusunurken ovacak yer bulamamistim:)
Imkaniniz varsa doktor gorsun en guzeli.
Tsk ederim beni gercekten rahatlattiniz, sicak dus güzel fikirmis bende yapayim..

Geçmiş olsun öncelikle. Evet benim bir yakınımın başına gelmişti. Sizinki gibi bir durumdu. 2-3 yaşındayken birden ağrı ve hareket ettirememe olmuştu çocukta. Dr.a gittiler ve kas spazmı olduğunu, asla zorlamaması gerektiğini zamanla düzeleceğini ogrenmislerdi. Dr ayrıca kas gevşetici iğne yapmıştı. Inşallah önemsiz hemen geçecek bir şeydir.

Benim kızımda olmadi ama buyuk ihtimal oyledir yastiktan dusmuste olabilir boynu ilik bi banyo rahatlatir havluyu ütüyle ısıt koy sogudukca ısıt yada tuluk veya siseye sicak su koy yumsatir rahatlar

Back
X