Tsk ederim,konustum ama kendiside birden agirmaya basladigini söylüyor..çocukla konuştunuz mu? yani bişey mi yapmış, düşmüş mü, neden sonra acımaya başlamış ki..
geçmiş olsun.
İnşaallah mühim bişey değildir.
Tsk ederim,almanyadayiz ve burasi genelde soguk .. bilemiyorum bende umarim kötü bisey degildir..Canim gecmis olsun nerde yasiyorsunuz bilmiyorum ama
Buara havalar dengesiz bi sicak bi soguk.
Aklima bu geldi cereyanda kalmis olabilirmi terliyken.
En iyi secenek tabikide bi hekime danismak ama onemli bisey yoktur icini rahat tut
Tsk ederim beni gercekten rahatlattiniz, sicak dus güzel fikirmis bende yapayim..Geçmiş olsun. Benim kizimda da olmustu.
Yastiktan inmis yatarken, ters mi yatti ne yaptiysa tutulmustu.
Sicak dus aldirdim, ardindan havlu falan koydum boynuna. Ertesi gune duzeldi.
Kuzum benim kiyamam, miniciktir boynu onun. Ben biraz ovup yumusatayim diye dusunurken ovacak yer bulamamistim:)
Imkaniniz varsa doktor gorsun en guzeli.
Olabilir bilmiyorumki umarim kötü bisey degildirde kaslari zorlanmistir ..Kaslarını Zorlamış olabilir, kızımda su doldurduğu spreyi sıkmaya çalıştıkça kolunu zorlamış iki gün kolum acıyor diye dolaştı geçti sonra benimkide 4,5 yaşında
Biz almanyadayiz ve burasi soguk yani klima hic kullanmiyoruz:) tahminen yanlis hareket yaptigi icin öyle oldu ki insallah öyledir ...Klima karşısında mı kaldı çocuk acaba??
Geçmiş olsun.
Cok tsk ederim, kesinlikle öyle onlar iyise bizde iyi kötüyse bizde kötü oluyoruz otomatikmen.. rabbim tüm meleklerimizi korusun..Boynu tutulmustur bence ama doktora goturun iciniz rahat etsin.gecmis olsun.cocuklarin hastaligi anneleri cok uzuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?