Anneler bi bakın hele yaa

Anne değilim ama 2 yaş sendromu diyorlar galiba buna. İnternetten araştır biraz. Vardır elbet yapılacak birşeyler.

Tamam yarından sonra dediğini yapicam
Benim de oğlum 5 aylık olacak canim çok okuyup araştırıyorum böyle şeyleri bir pedagog söyle demişti " çocuk sizin hayatınıza ayak uydurmalı siz onun değil!. Kurulu bir düzene geldi bebek ve o evin kuralları sevgisi ödülleri olduğunu bilmeli. Onun özgür olduğu alanlar oyun zamanı orası onun alanı müdahale etmeyin. Ancak kendine zarar vereceği şeylere kurallar koyun her istediğinin (sizin onun için zararlı gördüğünüz şeyler) olamayacağını nedenlerini onun göz hizasına inip anlatın ve bunu birkez söyleyin ağladığında da aynı şekilde sakinlestiginde konuşalım şuan senin ne söylemek istediğini anlamıyorum" deyin demişti

bebekle alkollu yerde ne isiniz var? Dogru soylemis burada ne isimiz var diye
Ne alaka? Her alkollü mekan bar veya pavyon mu? Bugün mesela Ankara’nın bilindik bir kebapçısında (alkol servisi de var) yemek yedik yanımızda çocuk da vardı, bi tane de bira içtik. Olamaz mı?

Ne alaka? Her alkollü mekan bar veya pavyon mu? Bugün mesela Ankara’nın bilindik bir kebapçısında (alkol servisi de var) yemek yedik yanımızda çocuk da vardı, bi tane de bira içtik. Olamaz mı?
ben ilk defa boyle bir sey duyuyorum ve evet, olamaz, olmamali.

Back
X