- 2 Eylül 2013
- 463
- 127
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meraba hanimlar evli ve 2 yasinda bir kiz cocuk annesiyim.Kizimi sutten kesiyorum 2 gundur ancak inanilmaz agri var goguslerimde alev alev yaniyor resmen ne yapmam lazim ilk bebegim ve cok tecrübesi zim lutfen yardimci olurmusunuz
Sıcak duş al canım iyi gelecektir
Sagolasin sicak dus aldim simdi sagmam gerekiyormu peki
az az sağmanız gerekecek yoksa çok ağrı yapar...sulu şeyler yemeyin yada az yeyin ...suyu da az tüketin
Sagolasin sicak dus aldim simdi sagmam gerekiyormu peki
Meraba hanimlar evli ve 2 yasinda bir kiz cocuk annesiyim.Kizimi sutten kesiyorum 2 gundur ancak inanilmaz agri var goguslerimde alev alev yaniyor resmen ne yapmam lazim ilk bebegim ve cok tecrübesi zim lutfen yardimci olurmusunuz
İki ay önce de ben aynı durumdaydım Kolumu bile kaldıramıyordum.Doktor sütün boşaltılmasını söyledi.Tatilde olduğum için makinem yanımda yoktu ve boşaltamadım.Çareyi annem buldu.Azıcık azıcık bebeğim uyurken geceleri o farkında olmadan emzirdim.Ben öyle rahatladım.Zaten bir süre sonra süt azalacak ve göğsün rahatlayacak.
Tabi bebeğin benimki gibi memeye düşkünse her aklına geldiğinde dikkatini çekecek şeyler bulman ve unutturman da zor olacak.
Şimdi fark ettim de emzirmeyi özledim ben :)))
Iyice sag yoksa mastit olursun Allah korusun.atesin cikar zangir zangir titrersin.ahh ya hepsini yasadim defalarca.emzirme gurusu oldum yaaa