anneler buraya

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.567
13.512
248
iyy aksamlar herkese...2 yasinda bi prensesim var.iki hafta once sutten kestim.sadece gece iki defa uyaninca vermeye basladim.kizim biberon emzik yada hazir sut mama vs. seyleri tuketmez.ne kadar denediysemde almadi.neyse deneyimli annelerin yardimina ihtiyacim var.bu gece itibariyle kizimi gece sutunden de kesmek istiyorum ama nasil yapicam bilmiyorum.normalde uyuturken yataginda hafif sallayip uyutuyorum.sadece gece uyaninca veriyordum.simdi gece uyandiginda tekrar uykuya nasil gecirebilirim.uyandigi gibi sut istiyor ve icmeyene kadar da durmaz.benim gibi durumda olanlardan fikir almak istiyorum.simdiden tesekkurler

Bence birden tamamen kesmeyin 2 defa veriyorsanız bire düşürün yavaş yavaş yani en azından bebeğiniz de şok yaşamaz zamanla alışır.

gunduzden kesip geceden verince unutmadi simdi gunduz de ara ara istiyor.geceden tamamen kesmek sanki daha mantikli geliyor ama bilmiyorum
Ah canım ya ben kizimi 5 ay emzirdim sonra reddetti mamaya başladık biberonu 2 ye düşürdüm henüz 4 5 aydır onu da 1 e düşüreceğim kızım 3 yasinda halen emzik kullanıyor ben de onu biraktiramiyorum sen yine şanslısın ikinizin de zamana ihtiyacı var bence biraz sabırla herşey yoluna girer bence.

Ah canım ya ben kizimi 5 ay emzirdim sonra reddetti mamaya başladık biberonu 2 ye düşürdüm henüz 4 5 aydır onu da 1 e düşüreceğim kızım 3 yasinda halen emzik kullanıyor ben de onu biraktiramiyorum sen yine şanslısın ikinizin de zamana ihtiyacı var bence biraz sabırla herşey yoluna girer bence.
sabir demekten baska bisey kalmiyo zaten.sutten kestigimden beri huyu suyu degisti.herseyde mizmizlaniyor

Bencede kesme bir anda olmaz hangimiz alısklanlıklarımizdan kolay kolay vazgecebılıyoruzkı yavas yavas azaltacaktır. Bı gun bı bakmışsın hıc ıcmıyo hadı kolay gelsin. Allah bagıslasın

Bencede kesme bir anda olmaz hangimiz alısklanlıklarımizdan kolay kolay vazgecebılıyoruzkı yavas yavas azaltacaktır. Bı gun bı bakmışsın hıc ıcmıyo hadı kolay gelsin. Allah bagıslasın
hic alisacagimi sanmiyorum.gunduz icemedigi icin gece daha da uyanmaya basliyor sanki

Gece yatmadan önce karnını iyice doyurursan gece emmek istemez benm oğlum bi yaşında yatarken mama (pirinç unu)yediriyo rum bir bucuk kase filan yiyor gece açıkmiyor emmiyor normalde meme delisi az yerse sabaha kadar göğsümde asılı duruyor

Ben önce geceden kesmiştim, sadece su veriyordum. Tabi karnının tok olduğundan emin ol.

iyy aksamlar herkese...2 yasinda bi prensesim var.iki hafta once sutten kestim.sadece gece iki defa uyaninca vermeye basladim.kizim biberon emzik yada hazir sut mama vs. seyleri tuketmez.ne kadar denediysemde almadi.neyse deneyimli annelerin yardimina ihtiyacim var.bu gece itibariyle kizimi gece sutunden de kesmek istiyorum ama nasil yapicam bilmiyorum.normalde uyuturken yataginda hafif sallayip uyutuyorum.sadece gece uyaninca veriyordum.simdi gece uyandiginda tekrar uykuya nasil gecirebilirim.uyandigi gibi sut istiyor ve icmeyene kadar da durmaz.benim gibi durumda olanlardan fikir almak istiyorum.simdiden tesekkurler
Bir yöntemim yok henüz sütten kesmeme çok olduğu için ama iki gece beslenmesini birden kesmeyip önce birini kesip sonra ona alışınca birkaç gün sonra ikinci emmeyi de kesin. İkisini tek seferde keserseniz boşluğa düşer. Emzirmeyip su içirebilirsiniz, anlayışlı bir şekilde telkin ederek neden artık uyurken emmeyeceğini anlatabilirsiniz. Kolay gelsin.

Back
X