Anneler çocuklarınız kime benziyor..

banamasalanlatma

Üçü bir arada AŞK..
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
1.576
1.715
133
40
Dort yasında kızım var beş aylıkta oğlum Allah acılarını gostermesin cumlemizinkini korusun..
Ama ikiside zerre kadar bana benzemiyor zerre kadar yaa
Bazen diyorum ki Allahım bana benzeseydi bi yerleri bu kadarmi zordu yaa Tövbe cekiyorum sonra
Genel olarak eşime benziyorlar ama sarisinliklari kayınpeder tarafından
Ogluma hamileyken çok dua etmiştim babama benzesin diye yakisikliydi rahmetli boylu poslu.. Sağlıklı olsunlar da
Üçüncü bi çocuk istemiyoruz..ama sırf bu yüzden bazen aklıma geliyor acaba olsa bana benzermi..
Paylaşmak istedim

Dort yasında kızım var beş aylıkta oğlum Allah acılarını gostermesin cumlemizinkini korusun..
Ama ikiside zerre kadar bana benzemiyor zerre kadar yaa
Bazen diyorum ki Allahım bana benzeseydi bi yerleri bu kadarmi zordu yaa Tövbe cekiyorum sonra
Genel olarak eşime benziyorlar ama sarisinliklari kayınpeder tarafından
Ogluma hamileyken çok dua etmiştim babama benzesin diye yakisikliydi rahmetli boylu poslu.. Sağlıklı olsunlar da
Üçüncü bi çocuk istemiyoruz..ama sırf bu yüzden bazen aklıma geliyor acaba olsa bana benzermi..
Paylaşmak istedim

Büyüdükçe vücut tipi, fiziksel özellikler çok çok değişebiliyor bence bu kadar üzülmeyin. Ben küçükken annemin kopyasiydim, şimdi babasının kızı diyor herkes hem huy hem vücut olarak. Siz de sağlıkla büyütürsünüz çocuklarınızı umarım :)

Benim bir oglum var ayni senin gibi zerre bana benzemiyo sarisinlik kendi babam diger yerleri babasiyla kp rim ben buyuttum icimde bn dogurdum bana hic benzememis diyorum ikinciye kismet artij bakalim

Yok tabiki çok önemli değil sonuçta da bir topluluktaki mesela hep konusu açılıyor sen taşıyıcı anne olmusun hiç benzemiyolar sana diyorlar kendi ailem bile sanırım o yüzden takiliyorum
Kızım benziyor zaten KV ye bi kere daha kaldiramam valla

benim kizim ayni babasina benziyor.bu durum beni rahatsiz etmiyor aksine cok hoşuma gidiyor sevip evlendigimiz icin :)

Benimki doğduğunda benim minyaturum gibiydi şimdi beş aylık müziklerine kadar baba.bazen kizarim kime benzediysen o baksın diye. Ama olsun sağlıklı olsun da kime benzerse benzesin. Zaten kizim babaya benzesede en çok beni seviyor (buda hikâye babaci sıpa)

Benimki doğduğunda benim minyaturum gibiydi şimdi beş aylık müziklerine kadar baba.bazen kizarim kime benzediysen o baksın diye. Ama olsun sağlıklı olsun da kime benzerse benzesin. Zaten kizim babaya benzesede en çok beni seviyor (buda hikâye babaci sıpa)
Sadece tipleri olsa iyi kızım çok hareketli yaramaz ben çok usluymusum küçükken..
Ben sebze severim et tavuk yemem kızım et tavuk hastası sebze ağzına sokmuyo..
Nerden baksam onlar

al bendende o kadar bütün gün ilgileniyorum akşam baba gelince yüzüme bakmıyo adam:KK1:

Back
X