Anneler Günün Kutlu Olsun Anneciğim....

eLiFGiBioLMaK

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
482
9
318
Dert mi bilmem ama içim acıyor.. gözyaşlarıma çare bulamıyorum anneciğim.. senden ayrılalı bir sene olacak.. hepinize uzağım ama en çok seni özledim anne.. en çok sana ihtiyaç duyuyorum. ve ilk kez anneler gününün değerini anlıyorum anne... sana ufacıkta olsa bir hediye alıp eline verip sıcaklıgını hissetmeyi öyle çok isterdim ki. biliyorum arasam seni anneler günün kutlu olsun birtanem desem o bile seni mutlu eder ama ben konuşabilir miyim. ? ağzımdan kelimeler çıkar mı? yazarken bile hıçkırıklara boğuluyorsam söylemesi daha zor be anneciğim. seni hala üzüyorum. kırıyorum. ama beni bir tek senin affedeceğini beni bir tek senin anlayacağını biliyorum anneciğim. sen beni hiç kırmadın annem. hep tamam yavrum dedin. hep tamam kuzum dedin. gurbette çok kırılıyorum anne. merak etme kırıklarım çabuk iyileşiyor burada senin gibi nazlayan yok anneceğim kalbim kendi kendine düzeliyor. Allah bana bir bebek nasip edecek anneciğim. yanımda olmanı o kadar çok isterdim ki. midem bulandığında o hiç sevmediğim un çorbandan yapıp zorla içirmeye çalışsan un çorbanın kokusunu bile özledim.. yooo yanlış anlama anneciğim midem bulanmıyor. Torunun çok uslu gurbette annesini üzmemek için ne canı birşey çekiyor , nede annesini üzüyor.. çok sessiz benim evladım anne.. ben dokuz ay sen, yatırmışım yaa o bana hiç zorluk vermedi anne. oda hissediyor belki annem yalnız çorba yapmazsa çorba yapanımız yok diye.. bu mektubu hiç bilmeyeceksin anneciğim . sen bilmesende şimdiden anneler günün kutlu olsun anneciğimmm

canım neden ailendin uzaktasın?görüşmüyormusun ailenle?inan bende bi anne olarak ağlayarak okudum yazdıklarını ..

evlenip başka bir şehire gelin olarak geldim ama okadar zorlanıyorum ki.. burda ruhum daralıyor.. kimseye anlatamıyorum anne desem gözlerim dolu dolu oluyor Allah başımdan eksik eetmesin annemi..

6 saat uzaklıktayım. eşimin ailesi akrabaları burada... benim kendi tarafımdan bir akrabam var onunlada pek görüşemiyorum öğrenci olduğu için. şu aralar annemlerin oraya gitmem imkansız. Bilmiyorum bugün annemi daha farklı özledim..

Anneler günü yaklaştı ya ondandır, bir de hamilesin, onun da verdiği duygusallık var tabii.

Allah annene sana hayırlı uzun ömür versin daha bebeğin olacak, çok güzel günleriniz olacak, Allah izin verirse çok görüşürsünüz canım, sıkma canını, evde canın sıkılıyorsa, çık dolaş biraz, aklını bununla meşgul edip yorma.

Annene güzel bi çiçek gönderebilirsin o gün için, bir de ararsın, çok mutlu olur...

sağol canım yorumun için.. mutlu ettin beni. evet ilk ayrı geçirdiğimiz anneler günü. ve hamilelikte duygusallık yapıyormuş. Allah başımdan eksik etmesin onu..

gurbet geçer alışırsın gittiğin yere derlerdi.. ama gün geçtikçe senin yoklugunu daha da derinden hissediyorum anneciğim.. nerde bir anne kız görsem gözyaşlarım hiç durmadan akıyor. kıskanıyor muyum itiraf etmeliyim ki evet... burda bir arkadaşım var, oda hamile onun annesi hemen arka sokagında oturuyor. sen yorulma kızım diyip evini süpürmüş geçen gün... aslında istediğim evimin süpürülmesi değil anne. burda olup beni nazlaman eğer sen yanımda olmuş olsaydın agrılarımı daha çok hissederdim. daha çok canım acırdı bana daha çok sarıl diye ama şimdi canımı gurbetten başka şey acıtmıyor anne. tarifi yok anne bunun. ne ilaç ffayda verir nede senden başka birşey.. annem benim

Back
X