Anneler gününü nasil kutluyorsunuz

Akanseneler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
595
444
103
43
Biz almanyada yaşiyoruz ve bizim ailede birtek annemiz var.bütün anneler TR de.
Çok fazla ailecek toplanipda görüşmüyoruz ,o yüzden bugünü biraz mazaret edip toplanip güzel dolu zaman geciriyoruz.Yani bütün kardeşler eşleriyle cocuklariyla toplaniyoruz,

Meğerki bu olaydan bazilari bunalmiş,
mesela eşim bin dereden su gettirir,sorarda sorar.Niye bu saate gidiyoruz,niye bütün gün orda oturuyoruz,niye birtek çay icipte kalkmiyoruz.....vs.
Buyüzden ben daha ona anlatmadim, yengemle konuştuk hava güzel olacak erken buluşalimda bahcede oturup sohbet edelim diye.
Hep endişe içindeyim yine ne diyecek diye..
Birde bekar kiz kardeşim bu sene söylendi.Birtek biz cok abartiyormuşuz
Herkes hediyesine verip gidiyormuş.
Sanki bayram gibi kutluyormuşuz..
Artik böyle toplu aile buluşmasindan bunaliyormuş ve zamanini daha değerli gecirebilirmiş?????
Öyle düşünmesine üzüldüm...
Doğrudur ,hepimiz calisan insanlariz.
Vaktimiz az ve almanyada hergün güzel hava yok.Fakat biz aile olarak toplu
En fazla sene 5-6 kere buluşuyoruz...
Bende abla olarak ona kizdim ve bana dediği ,ben gelirim hediyemi veririm giderim.
Siz nasil kutluyorsunuz?abartiyormuyuz?

Gelen gelir bence takılmayın
Ayrıca senede 5 kere görüşmek çok değil

Şunu unuttum açıkçası oturacak vaktim yok öpüyorum sarılıyorum hediyemi veriyorum yarımsaat falan kalıyoruz.
Evde bekleyen çok işim var çünkü :)

Yani sartlanmis gibi toplan,eglen pek de dogal gelmiyor bana.bence esiniz ve kardesiniz disinda da rahatsiz olup seslerini cikartmayanlar olabilir...

Eşimin ailesi böyle yapar
Ve bende hoşlanmam
Anneannesinin ( aynı binadalar ) mi anneler günü kutlanıyo ( teyzeleri filanda geliyo )
Annesinin mi anneler gününü kutluyoruz
Bi cacık anlaşılmıyo :D hep bi uğultu birden fazla konu ve muhabbet
Aman biz böldük 1 gün erken kayınvalideminkini kutlayacağız, teyzeleri ertesi gün gider haliyele oraya
Diğer gün de anneminkini kutlayacağız
Ve sadece ablam ve yeğenlerim olamasına rağmen annemde de öyle sabahtan akşama kadar durmam
Eşine katılıyorum yani

Ben her gün gördüğüm için sıkıntı yok aslında
Zaten oğluma da baktığı için tüm günü ayrıca çocuk sesi ile geçirmesini istmem.
Azıcık kafa dinlesin.Ayrıca belki hergün görüyorum diye bana tuhaf gelmiyor.
durum simdi anlasildi evdeki kiz kardesiniz bekar ve annenizle beraber ben o disardan geliyor yarim saatligine sandim yanlis anlamisim

İstediğiniz gibi kutlayın. Böyle günlerde bir araya gelmek güzeldir.
Eşiniz istemiyorsa gelsin, kutlasın gitsin. Sizinle bütün gün orada takılmak zorunda değil.

Biz annemi kahvaltıya görütüreceğiz yarın. Hediyelerini de dün kendi seçti ben aldım diğer üç kardeşim adına.

Back
X