Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullanmadim ama dene bakalim marka farki sadece duyarliliklari arasinda fark olabilir diger testlerle sen yap bi bakalim.dogru uyguladiktan sonra problem olcagini sanmam ilk 10 sk sonrasi cikan sonuclaari dikkate alma yeterliİyi akşamlar herekese.Bunu kullanan oldu mu hiç??
Bak foto attim 2çizgi çikti ondan endişe ettim acaba doğru mu diye çünkü mutluluktan uçucam doğruysa:)Bende denemedim neden endise ettin canim genelde ayni mantikla uretiliyor hepsi sorun olacagini sanmam
Hamile olmasam zaten 2çizgi çikmaz dimi?ama hamileysem negativ çikma şansi var oylemidir?Ben kullanmadim ama dene bakalim marka farki sadece duyarliliklari arasinda fark olabilir diger testlerle sen yap bi bakalim.dogru uyguladiktan sonra problem olcagini sanmam ilk 10 sk sonrasi cikan sonuclaari dikkate alma yeterli
Kac dk da çıktı 2. CizgiBak foto attim 2çizgi çikti ondan endişe ettim acaba doğru mu diye çünkü mutluluktan uçucam doğruysa:)
Hemen çikti dakika bile olmadiKac dk da çıktı 2. Cizgi
Pardon ben hamileligi beklemiyordun sandim cizgiyi beklemeden çıkmış sanırım tebrik ederim canım % 99.9 hamilesinKac dk da çıktı 2. Cizgi
Benimde hemen çıkmıştı aklina yatmadiysa bir test daha yap yada en kesini kan tahlili ben sabah 7 de gitmistim kan vermeye gec degil suanHemen çikti dakika bile olmadi
Son bir kaç aydi daha doğrusu 2aydi hamile olmak için denemedk hani olmuyor düşündük.Dr gideriz diye.öncesinde de çok denedik çünkü olmadi testler de hep negativ oluyordu.şimdi hiç beklemiyordum ama hamile olursam çok mutlu olucam.inşallah hamileyimdir yarin bir test daha alib yapicam.yanliş olamaz dimi?yani hamile olmasaydim 2.çizgi çikmazdi hemen dimi??Pardon ben hamileligi beklemiyordun sandim cizgiyi beklemeden çıkmış sanırım tebrik ederim canım % 99.9 hamilesin
Koydeyiz şuan ancak yarin bir daha test ala bilicek eşim.Dr da yarin oluycak hastanede diye haftaya kaldi.kan tahlili.Benimde hemen çıkmıştı aklina yatmadiysa bir test daha yap yada en kesini kan tahlili ben sabah 7 de gitmistim kan vermeye gec degil suan![]()
Cikmazdi muhtemelen sabah ilk cisinle yapman en garantisiSon bir kaç aydi daha doğrusu 2aydi hamile olmak için denemedk hani olmuyor düşündük.Dr gideriz diye.öncesinde de çok denedik çünkü olmadi testler de hep negativ oluyordu.şimdi hiç beklemiyordum ama hamile olursam çok mutlu olucam.inşallah hamileyimdir yarin bir test daha alib yapicam.yanliş olamaz dimi?yani hamile olmasaydim 2.çizgi çikmazdi hemen dimi??
Anladım canim sabirli ol o zaman almisken 2 3 test alinKoydeyiz şuan ancak yarin bir daha test ala bilicek eşim.Dr da yarin oluycak hastanede diye haftaya kaldi.kan tahlili.![]()
İlk ile yapamiycam eşim oğleden sonra gelicek tutamam o zamana kadarCikmazdi muhtemelen sabah ilk cisinle yapman en garantisi
Benim diş ağrim var dünden önce arveles kullandim 3kez zarar olmaz dimi?dun de şubhe ettim adetm gecikti diye içmedim ilaç agridan kivrildim.zarari olur mu sizce?sizi sorularimla yorduysam özür dilerimAnladım canim sabirli ol o zaman almisken 2 3 test alin
Yok Estağfurullah benim hamileligimde internetten arastirirken sunu öğrenmistim adet günün gecene kadar hamile oldugunu ogrenene kadar ilac kullanmis dahi olsan bebege zarar vermiyor sende bugun ogrendin bu günden sonra icme kendine dikkat et agir kaldirma kendini ve bebegini koru canimBenim diş ağrim var dünden önce arveles kullandim 3kez zarar olmaz dimi?dun de şubhe ettim adetm gecikti diye içmedim ilaç agridan kivrildim.zarari olur mu sizce?sizi sorularimla yorduysam özür dilerim![]()
Coook teşekkür ederim şuan içim içime siğmiyor.dun zaten düşünmekten uyuyamadim.şimdi yarina kadar hiç uyuyamama:)) mide bulantim baş dönmem yok.o ne zaman oluyor.?Yok Estağfurullah benim hamileligimde internetten arastirirken sunu öğrenmistim adet günün gecene kadar hamile oldugunu ogrenene kadar ilac kullanmis dahi olsan bebege zarar vermiyor sende bugun ogrendin bu günden sonra icme kendine dikkat et agir kaldirma kendini ve bebegini koru canim
Erken gebelik testinde bi kez olmuştu bende negatifken pozisitf gostermisti ama bu kadar koyu ciktiysa sanmiormki negatif olsun. Kac gun geciktin?Hamile olmasam zaten 2çizgi çikmaz dimi?ama hamileysem negativ çikma şansi var oylemidir?