Genelde sabah 7de kalkıyor. Hazırlanıp 7 buçuk 8 gibi dışarı çıkarıyorum ilk uykusunu dışarıda yapıyor. Kanguruyla çıkıyorum eve gelene kadar uyuyor kanguruda ben de market alışverişimi yemeklik alışverişimi felan da hallediyorum. 11de geldim diyelim uyanıyor gelir gelmez. Sıcakta terlemiş oluyor hemen besliyorum. Sonra banyoya sokuyorum banyo yapıyoruz. Sonra 1 2 saat çok enerjik oluyor hiçbir şey yapmıyorum oturup oyun oynuyorum. Tummy time, kitap okuma, müzik dinleme ve karşısına geçip gözlerine bakarak sohbet etme. Şu siyah beyaz kartlardan 5 6 tane seçiyorum mesela rastgele, çıkan görselleri gösterip hikaye uyduruyorum. Genelde saçma sapan şeyler oluyor amaç gözlerine bakıp konuşmak. Sonra çok yoruluyor esniyor vs hemen alıp kanguruya koyuyorum tekrar. O kanguruda uyurken yarım saat 1 saat evi toparlıyorum temizliyorum çamaşır vs hallediyorum, evi süpürüyorum. Bu sesli işleri yaparken yataktaysa uyanıyor ama kanguruda uyanmıyor, o yüzden kanguruda uyutuyorum. Ev işlerim bitince çıkarıp yatağa yatırıyorum. Bazen uyanıyor hemen meme verip uyutuyorum veya emzik, devam ediyor. O uyurken de yemeği hallediyorum. Her gün böyle başlıyor. Çok yorgunsam veya belim sırtım ağrıyorsa sabah çıkamıyorum evde uyutuyorum direkt. Ama günün devamı değişiyor dediğim gibi