Anneler lutfen bir bakin cok zor durumdayim

SUSKUN01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
72
11
48
sevgili anneler.35gunluk bir bebeğim var öksürüyor ben soguk aldi sandim bur kac doktora götürdüm hep grip dediler ilaclar fayda etmedi dün baska bir doktora goturdum cocugunuz bogmaca olmus dedi.cocugu böyle olan duzelen varmi.ben cocugumu emziremedim fazla cunku dogumdan sonra beyin damarlarim tikandi oda epilepsi yapti.hastanede yattim 15gun bebegim mamayla beslendi suanda ilac kullandigim için emziremiyorum..ne olur bir yardim edin bogmaca kotu biseymi ölüm bile olabilir deniyor cok korkuyorum.zaten once 7 aylik bir ölü dogumum oldu bebegimi kaybetme korkusu öldürecek beni.stres yaptikca epilepsim tetikleniyor doktor stres yaparsan kalici olur epilepsi dedi ama yapmamak elde degilki

allah bebeğinin ve senin yardımcın olsun cnm dr ilaç aldıgın için emzirme falan dedi mi ?sütünüz olmadımı bide

allah bebeğinin ve senin yardımcın olsun cnm dr ilaç aldıgın için emzirme falan dedi mi ?sütünüz olmadımı bide
Amin sagolun cumlemizin evladini bagislasin..hastanede uzun sure yattim bu sure içinde mama aldi.evde kullanacagm ilaclari verirken emzirebilirsin dedi epixx 500mg bi hap var içindeki kagitta ve nette kesinlikle emzirilmemelidir diyor kafam karisti cocuk doktruna sordum doktoruna guveniosan emzir ben emzir yada emzirme deyip sorumluluk alamam dedi iyice kafam karisti.sutum vardi ama suan azaldi 1 aydr emmiyor cunku.artik emmez sanirim korkuyorum emse bile sute gecip cocugada zarari olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…