Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir tanıdığımın başına gelen bir olayı anlatacağım.çocuğu 3 aylıktı.yatarken biberonla mama veriyormuş.bebek de mamayı emerek uyuyormuş.geçen yine böyle yaparken bebeğin boğazına kaçmış,sanırım ciğerine gitmiş mama.kız anlamamış uyudu sanmış.sonra annesini aramış,anne gelin çocuk bir değişik uyuyor diye.bir gelmişler bebek ölmüş meğer.o kadar üzüldüm ki.ben kızıma hiçbirşeyi yatarak vermedim.görüyorum da anneler ilaç içirirken ya da mama yedirirken yatırarak veriyorlar.uyarmak istiyorum sonra her işe karışan biri gibi görünmeyim diye çekiniyorum.ama bunu duyunca çok kötü oldum.burdan da söylemek istedim böyle yedirenler varsa ne olur yapmayın.ne olacağı belli olmuyor.
bir tanıdığımın başına gelen bir olayı anlatacağım.çocuğu 3 aylıktı.yatarken biberonla mama veriyormuş.bebek de mamayı emerek uyuyormuş.geçen yine böyle yaparken bebeğin boğazına kaçmış,sanırım ciğerine gitmiş mama.kız anlamamış uyudu sanmış.sonra annesini aramış,anne gelin çocuk bir değişik uyuyor diye.bir gelmişler bebek ölmüş meğer.o kadar üzüldüm ki.ben kızıma hiçbirşeyi yatarak vermedim.görüyorum da anneler ilaç içirirken ya da mama yedirirken yatırarak veriyorlar.uyarmak istiyorum sonra her işe karışan biri gibi görünmeyim diye çekiniyorum.ama bunu duyunca çok kötü oldum.burdan da söylemek istedim böyle yedirenler varsa ne olur yapmayın.ne olacağı belli olmuyor.
evet malesef öyle oluyor bizimde komşumuzun başına geldi 3 günlük bebekti daha.
allah kimseye evlat acısı vermesin.![]()
coook üzüldümALLAH sabir versin anneyle babalarina
Hiçkimse evladına birşey olsun istemez ama işte bazen insanlar bazı şeyleri umursamıyor.Bizim tanıdık var karı koca öğretmen bebekleri var bebeğe yasal olarak da zorunlu olduğu halde oto koltuk almıyorlar.Maddi olarak düşünüyorlar.Fiyatını bilimiyorum ama karı koca çalışanları zorlamaz heralde.Birşey olmaz diye düşünüyorlar ama bir kaza olsa çocuklarını koruyacak şey o.Mesela geçenlerde bir haber okudum.Araba kaza yapıyo anne babada emniyet kemeri var bebek önde annenin kucağında kazada camdan fırlıyor.Anneye babaya bir şey olmamış anne nasıl üzgün o da istemez tabi bebeğinin ölmesini.Ama giden geri gelmiyor.Bu tarz şeylere de dikkat edelim.