Anneler lutfen cevap verir misiniz?

uykuuperisii

Ne mutlu Türk 'üm diyene...!
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
119
38
18
6 aylik bi bebegim var. Cok fazla agliyo sunnet ettirin dedi doktor ettirdik biraz rahatlamisti ama son gunlerde yine bi huzursuzluk var. Ne gece ne gunduz uykusu yok. Gunduz uykusu toplasan 2 saati gecmez. Gece de ayni sekilde yarin saate bi saatte bi uyaniyo. Nasil uyku duzeni olusturucam bebegime? Bi onerisi olan var mi?

6 ay..disi cikar annesi onun huysuzlugudur.
damaklarini kontrol edin kesin sertlesmistir.
benim oglumun ilk disi tam 6. ayinda cikmisti ve cok huzursuzdu o donem.

6 ay..disi cikar annesi onun huysuzlugudur.
damaklarini kontrol edin kesin sertlesmistir.
benim oglumun ilk disi tam 6. ayinda cikmisti ve cok huzursuzdu o donem.
O da aklima geldi evet elide surekli agzinda ama damaklarinda sertlesme yok gibi sanki. Bilemiyorum. Allah im saglik sihhat versin hepimizin yavrularina. Canlari saolsun napalim

O da aklima geldi evet elide surekli agzinda ama damaklarinda sertlesme yok gibi sanki. Bilemiyorum. Allah im saglik sihhat versin hepimizin yavrularina. Canlari saolsun napalim

eller agzindaysa damaklari kasiniyordur haliyle.
eli kulaginda o disin yakinda kesin gelir.
oyle boyle buyuyorlar iste,ilk 2 sene uyku annelere haram:cool:

Benim kizim 7 aylikken cikardi ama damaklarinda sertlesme olmadi bi hafta cok huzursuzdu kucaktan inmedi surekli aglamali bir anda bi sabah kalktim ki icu cikmis disin

Bi de bebeğiniz anne sütü alıyor mu? Benim kızım 29 aylıktı biraktiginda. İnanın o güne kadar her gece uykusu bolunuyordu anca şimdi deliksiz uyuyor. Emmeye duskun bi cocuksa ondan da uykusu bolunuyor olabilir

Birdr baybay diye bir damla var drlar uyku duzeni icin bir ay kullanim onermisti bir arkadasima faydasini gormustu

Bi de bebeğiniz anne sütü alıyor mu? Benim kızım 29 aylıktı biraktiginda. İnanın o güne kadar her gece uykusu bolunuyordu anca şimdi deliksiz uyuyor. Emmeye duskun bi cocuksa ondan da uykusu bolunuyor olabilir
Hic emmedi. Erken dogum oldu 34 haftalikti dogum yaptigimda sezeryan oldu ve hastane kaldik 10 gun falan sutum gelmedi artik sezeryanda mi yoksa sikintidan mi bilmiyorum. Dogdugu gunden beri mamayla besleniyo yani. O acidan da cok uzuluyorum zaten ama can sagligi olsun napalim

Bir kaç çay kaşığı papatya çayı verin.Bol bol dua okuyun.Dişetlerini rahatlatması için buzdolabına koyulan içinde su bulunan diş oyuncaklarından alın ve buzluğunuzda da bulundurun.Kehribar kolye de tavsiye ederim.Karnina sk sk masaj yapin ve karnini sicak tutun (isitilmis bir havlu veya elinizi ustunde tutun cok ise yariyor)

benimkide 6 aylık aşırı huysuz ve diş çıkarmaya başlamış sizinkide öyle olabilir

Back
X