- 13 Ocak 2015
- 119
- 38
- 18
- Konu Sahibi uykuuperisii
-
Evet muayene etmisti idrar ve kan tahlilinde bise cikmadi cok sukurUzman çocuk doktoru komple muayene etti mi? Belki kulak agrisi olabilir diye düşündüm.
O da aklima geldi evet elide surekli agzinda ama damaklarinda sertlesme yok gibi sanki. Bilemiyorum. Allah im saglik sihhat versin hepimizin yavrularina. Canlari saolsun napalim6 ay..disi cikar annesi onun huysuzlugudur.
damaklarini kontrol edin kesin sertlesmistir.
benim oglumun ilk disi tam 6. ayinda cikmisti ve cok huzursuzdu o donem.
O da aklima geldi evet elide surekli agzinda ama damaklarinda sertlesme yok gibi sanki. Bilemiyorum. Allah im saglik sihhat versin hepimizin yavrularina. Canlari saolsun napalim
Benim kizim 7 aylikken cikardi ama damaklarinda sertlesme olmadi bi hafta cok huzursuzdu kucaktan inmedi surekli aglamali bir anda bi sabah kalktim ki icu cikmis disinO da aklima geldi evet elide surekli agzinda ama damaklarinda sertlesme yok gibi sanki. Bilemiyorum. Allah im saglik sihhat versin hepimizin yavrularina. Canlari saolsun napalim
Hic emmedi. Erken dogum oldu 34 haftalikti dogum yaptigimda sezeryan oldu ve hastane kaldik 10 gun falan sutum gelmedi artik sezeryanda mi yoksa sikintidan mi bilmiyorum. Dogdugu gunden beri mamayla besleniyo yani. O acidan da cok uzuluyorum zaten ama can sagligi olsun napalimBi de bebeğiniz anne sütü alıyor mu? Benim kızım 29 aylıktı biraktiginda. İnanın o güne kadar her gece uykusu bolunuyordu anca şimdi deliksiz uyuyor. Emmeye duskun bi cocuksa ondan da uykusu bolunuyor olabilir
Tesekkur ederim bilgi icin. Arastirayim ben bi bunuBirdr baybay diye bir damla var drlar uyku duzeni icin bir ay kullanim onermisti bir arkadasima faydasini gormustu
Benim kızım da bebekken uyku problemi vardı Dr şurup sormuştum,karşı çıkmıştı.Dr sormadan kullanma sakın.Gazlı bebek olduğundan da olabilir.Benim kini ona bağlıyorladı.Tesekkur ederim bilgi icin. Arastirayim ben bi bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?