• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ânneler lutfen yardim.

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
545
333
Ankara
Arkadaslat 3.5 yasinda bir oglum var. Aslinda korkar bir cocuk degil ama bazen bizi deli ediyor. Parkta kayakta bir cocuk gorse kayaga cikmaz. Yada ona dokunmamak icin acele eder. Ya da yon degistirir. Kuzenleriule oynarken ayni yastalar birisi bagirsa kizsa hemen aglayip yanima gelir. Krese baslamadan once boyle degildi. Insanlarla konusmasi derdini anlatmasi gayet iyidir. Her yerde siradini bekler hircin degildir. Ama baxen cokk korkark davranir. Yasitlari bagirsa kizsa hemen aglar. Bu durumu bizi cok uzuyor. Trk cocuk bir dedigi iki olmaz. Ne yapmak lazim acaba.

Actigim konulata nedense hic yorum alamiyorum .. konumun basligini degistitip aldatildim yazsam sayfalar dolar heralde

Arkadaslat 3.5 yasinda bir oglum var. Aslinda korkar bir cocuk degil ama bazen bizi deli ediyor. Parkta kayakta bir cocuk gorse kayaga cikmaz. Yada ona dokunmamak icin acele eder. Ya da yon degistirir. Kuzenleriule oynarken ayni yastalar birisi bagirsa kizsa hemen aglayip yanima gelir. Krese baslamadan once boyle degildi. Insanlarla konusmasi derdini anlatmasi gayet iyidir. Her yerde siradini bekler hircin degildir. Ama baxen cokk korkark davranir. Yasitlari bagirsa kizsa hemen aglar. Bu durumu bizi cok uzuyor. Trk cocuk bir dedigi iki olmaz. Ne yapmak lazim acaba.

sorunun kesinlike kreşte olduğunu düşünüyorum
çocuklar net bi şekilde kreşte olanları anlatamaz, hele psikolojik baskıyla başa çıkmaları anlatmaları imkansız
bence kreşte kimsenin güleryüzüne inanma, ama bi sorun yokki deme ve bence kreşi değiştir

Konundan ziyade nikin çok tuaf nede bu niki koydun çok itici bi bayan olarak enterasan yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim yavaş yavaş arkadas edindir once tek cocukla basla mesela yavas yavas alisacaktir ha birde sen onun yerine cocuklarla konusma ozguveni olmaz hayat boyu ben olsam böyle yapardim gibi cümlelerle cesaretlendir arkadaslariyla iletisim kursun sen köprü olma

Evet evet sorun kreste buna bende inaniyorum ama esim abartiyosun diyor. Krese gondermeme karari aldi.

Evet evet sorun kreste buna bende inaniyorum ama esim abartiyosun diyor. Krese gondermeme karari aldi.

zaten yaşı gelmiş canım devletin müstakil anaokullarına verebilirsin tam gün, ve kesinlik ek faaliyetlere götür, çocuğunu çok açar, kendine güveni gelir
yüzmeydi, jimnastikti, tenisti.... falan faydasını kesinlikle görürsün, belediyelerin üniverstilerin kursları çok uygun fiyata, ve hiç bir hocaya güvenme çocuğunu gözünün önünden ayırma derim bu kurslarda zaten bi saat bi şey oluyor

Son düzenleme:
Çocuğun sosyalleşmesi lazım çocuklu ortamlara götürün alışsın,

benim oğlum 23 aylık bırak çocuklardan korkmayı koskaca çocuklar ondan çekiniyor gidip millete kendi laf atar oynamak ister üstelik evde yapayanlız büyüyor

arkadaşı filan da yok bir çocuk gördüm mü bayılır arkadaş buldum diye .

Sorun ozaman kesin kreste!! Sizi uzmek yada kotu usunmenizi istemem ama cocugunuza iyi davrandiklarindan eminmisiniz?? kresteki Ogretmenleri cocugu azarliyo olmasin? Aileler geldigi zaman kresteki ogretmenler bal seker ama aileler yokken isler degisiyor. Kresteki ogretmenler bazen cok sabirsiz ve sinirli olabiliyorlar. Dikkat edin bu hic normal degil! Bastan boyle olsa tamam diyecegim ama kresten sonraysa sorun kreste..

Canim yavaş yavaş arkadas edindir once tek cocukla basla mesela yavas yavas alisacaktir ha birde sen onun yerine cocuklarla konusma ozguveni olmaz hayat boyu ben olsam böyle yapardim gibi cümlelerle cesaretlendir arkadaslariyla iletisim kursun sen köprü olma

Arkadaslari cok var. Sorun tanimadigi cocuklarla ve kuzenleri istemedigi birsey yaptiklarinda hemen aglamaya baslar.

zaten yaşı gelmiş canım devletin müstakil anaokullarına verebilirsin tam gün, ve kesinlik ek faaliyetlere götür, çocuğunu çok açar, kendine güveni gelir
yüzmeydi, jimnastikti, tenisti.... falan faydasını kesinlikle görürsün, belediyelerin üniverstilerin kursları çok uygun fiyata, ve hiç bir hocaya güvenme çocuğunu gözünün önünden ayırma derim bu kurslarda zaten bi saat bi şey oluyor

müzik resim falan da olur, deneme yanılma yöntemiyle hangisinde eğleniyor istiyor bulursunuz

Cocuklardan hic korkmazdi .hep arkadas olmak oynamak isteyen cocuk gitti. Cocuklardan korkan bir cocuk geldi .. cok konusuyorum boyle yapmamasi icin yanlis mi yapiyorum acaba

Gece gece icime oturdu simdi
cok kotu aglayasim var. Cocugum cok degisti .neden cocuklardan korkuyor anlamiyorum .

Hep benim yapmami bekliyor kavga esnasinda . Mesala markete gidiyoruz. Kasiyerle konusur fiyatini sorar. Parayi verir . Ama isin icine cocuk girdimi degisiyor. Oglum seni iteni sende it dedim . Ama yok yapmiyor cocuk

Benim oğlum üç yaşında dediklerinizin hepsi kreşten önce yapıyordu çocuklar yanında geçae bana koşup saklanıyordu iki ay önce kreşe verdim düzelmeye başladı kreşteki çocuklarla yeni yeni oynamaya başladı bize iyi geldi kreş ama hala sabah okulun kapısında ağlıyor. Doğrusu ne bilmiyorum kreş mi ev mi ama evde köreliyorlar o kesin antisosyal olarak yetişiyor gibiler

Gece gece icime oturdu simdi
cok kotu aglayasim var. Cocugum cok degisti .neden cocuklardan korkuyor anlamiyorum .

sen dediklerimi yap nasıl düzelceğini görceksin,
çocuğun sana derdini yıllar sonra söyleyebilir buna da hazırlıklı ol, ama şimdi çok küçük olduğundan ifade edemiyor

Okulda ona kötü davranan çocuk mu var acaba ahh bu erkekler üç yaşında bile ketum
Oluyorlar okulda ki hiç birşeyi anlatmıuor bana mesela

Back
X