Anneler ne olur bana bu yardım edin kafayı yemek üzereyim

Defneminenes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
365
213
33
1 yaşındaki kızım bi kaç günlük iştahsızlık tan sonra yediği ne varsa çıkarmaya başladı bigun iyice şu bile içse çıkarmaya başladı ardından şiddetli bi ishal başladı bugün 5 gün oldu ve hala hiç birşey yemek istemiyor ne versem geri çıkartıyor sadece yoğurt yiyor bide beni emiyor en az bir buçuk kilo zayıfladı çok üzgünüm bu böyle daha ne kadar devam edecek bilmiyorum sütüm de çok değil karnı doymuyor ne olur bana bi akıl verin böyle bi durum yaşayan varmı ne olur konumu taşımayın

Lutfen hemen dr a gidin. Bebekler icin boyle uzun sureli ishaller cok tehlikeli.
Yememesi, zayiflamasindan ziyade cok su kaybederse o sikinti.

Aynı belirtileri geçen hafta yaşadı arkadaşım. Hastaneye yatırıldı bebeği. Serum verildi. Doktora gidin onun çocuğunda rota çıktı

Derhal doktora

Diş sıkıntısı mı acaba ishal için dr gidin benim kızımda olmadı ama kardeşimin kızımda oldu ishal Ve kusma benim kızımda sadece kusma oldu ek gıdayı zaten almıyor öğüre öğüre kusuyor anca bir iki kaşık tadımlık Ve bir hafta boyunca mamayı da kustu sürekli aç kaldı dr a götürdüm bişeyi Yok dedi ateşlenirse gel dedi siz bi dr gidin yinede

Diş sıkıntısı mı acaba ishal için dr gidin benim kızımda olmadı ama kardeşimin kızımda oldu ishal Ve kusma benim kızımda sadece kusma oldu ek gıdayı zaten almıyor öğüre öğüre kusuyor anca bir iki kaşık tadımlık Ve bir hafta boyunca mamayı da kustu sürekli aç kaldı dr a götürdüm bişeyi Yok dedi ateşlenirse gel dedi siz bi dr gidin yinede
Evet iki azisini çıkarıyor biride yolda

Peki kardeşinizin cocugu duzeldimi

2 hafta once benim kizimda ayni oldu. 1 hafta ishal ve kusma yasadik. Bende doktorlara goturdum verdikleri ilaclar sadece dolven peditus aferin. 3 4 gun hicbisry yediremedim kizima ictigi bi tek su ve seftali suyuydu. 2 kilo verdi :( cok sukur atlattik. Ne kadar yedirebiliyosan yedir. Kussa bile midesine bi kasik bisey gitse yeter. ALLAH tez zamanda sifa versin. Gecmis olsun

2 hafta once benim kizimda ayni oldu. 1 hafta ishal ve kusma yasadik. Bende doktorlara goturdum verdikleri ilaclar sadece dolven peditus aferin. 3 4 gun hicbisry yediremedim kizima ictigi bi tek su ve seftali suyuydu. 2 kilo verdi :KK43: cok sukur atlattik. Ne kadar yedirebiliyosan yedir. Kussa bile midesine bi kasik bisey gitse yeter. ALLAH tez zamanda sifa versin. Gecmis olsun
Sogolun teşekkür ederim ya bu bebeklerin zaten canı ne iki kilo ne demek sizde çok geçmiş olsun allahım bi daha yaşatmasın

Ateş yok sanırım kan tahlili yapıldı mi enfeksiyon için.. kızım aynı durumda idi içtiği suyu kusuyordu ve ateşi vardı serum aldı 3 gün..

Evet iki azisini çıkarıyor biride yolda
Büyük ihtimalle ondan bizimde şu aralar bol bol kusuyor mama veriyorum onu yiyor du onunda kusuyor açlıktan ağlıyor dişler çıkana kadar sıkıntılı ama bizde ishal Yok muhtemelen sizde poposu acıyordur çişi asitli olur

Ishali icin reflor verebilirsin. Meyve suyuna ya da yogurda karıştırıp. Yedigini aninda kusmuyorsa iyi gelir.

Benim oglum da 1 yasindayken dedigniz gibi oldu. Mide bulantisi icin bi ilaç , reflor ve zinco vermisti.

Cok gecmis olsun

Hastayken yemiyorsa çokta zorlamamak lazım . sindirimi kolay şeyler verin . Yoğurt gibi zaten bebeginizde onları tercih ediyor .

Kabağı rendeleyin azcık yağ da kavurun yogurdun içine katın . havucu da bu şekilde yapabilirsiniz

Back
X