anneler nolur yardım

miniminimom

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
361
201
18
kızlar bebeğim 7 aylık olunca huy değiştirdi artık napacagımı şaşırdım. ayakta sallayarak uyuturdum hep ama artık aşırı ağlıyor beşiğinde yatırmaya calışıyorum yine aglıyor bebek arabası vs hiçbir yerde uyumak istemiyor. bütün saatleri denedim ayrıca . normalde 2-2.5 saat aralığında yatması lazım uyumuyor aglıyor erken de gec de yatırsam yok yani bende bebek uyumuyor. babası ayagında sallıyor uyuyyor. napıcam ben ?

Dişi çıkar, uyumak istemez, havalar sıcak, karnı açtır, karnı çok toktur, yeni bir şeyler öğrenirken de uykuya zor dalarlar.. gibi gibi bir sürü sebepler var. Benim bebeğim 17 aylık bizde de öyle sorunlar o kadar çokki. Gözlemleywrek deneyerek öğreniyoruz her şeyi. Artık oturmaya başlamıştır ya da öğreniyordur özellikle emekleme dönemimde şuan bunlardan dolayı olduğunu düşünüyorum birazda

Dişi çıkar, uyumak istemez, havalar sıcak, karnı açtır, karnı çok toktur, yeni bir şeyler öğrenirken de uykuya zor dalarlar.. gibi gibi bir sürü sebepler var. Benim bebeğim 17 aylık bizde de öyle sorunlar o kadar çokki. Gözlemleywrek deneyerek öğreniyoruz her şeyi. Artık oturmaya başlamıştır ya da öğreniyordur özellikle emekleme dönemimde şuan bunlardan dolayı olduğunu düşünüyorum birazda
ama benim anlamadığım babasında gayet zorluk cıkartmadan uyuyor ama bana gelince cığlık kıyamet

19:00-20:00 arası uyutmaya calışıyorum. gündüz 3 uyku yapıyor 2.5 bazen max 3 saat aralıklarla
Benim kızım 8 aya yakınken atak geçirmişti. Uykuları çok kötü olmuştu ayrılık kaygısı da başlamıştı. Ben biraz uyku aralıklarını açmıştım o zaman ağlamaları azaldı. Son uykusunu 16.00 da bitirmiş olmasına dikkat edin

Benim kızım 8 aya yakınken atak geçirmişti. Uykuları çok kötü olmuştu ayrılık kaygısı da başlamıştı. Ben biraz uyku aralıklarını açmıştım o zaman ağlamaları azaldı. Son uykusunu 16.00 da bitirmiş olmasına dikkat edin
evet chatgpt e sorsam en fazla 2.5 saat aralık diyor ama yok yani benim bebeğim artık daha fazlasını istiyor bence

evet chatgpt e sorsam en fazla 2.5 saat aralık diyor ama yok yani benim bebeğim artık daha fazlasını istiyor bence
Her bebek farklı ya robot değiller sonuçta belki daha fazla uyanık kalmak istiyordur. Bir de yaz için akşam uykusu 19.00 erken diye düşünüyorum

1. Diş çıkarken cok ağlarlar 2. Kabızken cok ağlarlar 3. Hastaysa cok ağlarlar yani benim bebeğim bu sebeplerden cok ağlardı. Bu sebepler yoksa 7 aylık olduğu icin dikkatini dağıtabilirsiniz onunla bol bol vakit geçirin inanın evdeki işleri o kadar pratikleştirdim ki vaktimin çoğunu bebeğime ayırıyorum onunla vakit geçirmek cok eğlenceli çok çabuk büyüyorlar :( her geçen gü bir önceki günü özler oluyorum. Özetle sonrasında yoruluyor ve uyuyor

Back
X