Anneler sonsuz yasasa

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
Cok korkuyorum..annem 68 yasinda gogus kanserini yendik 15 yil oldu sonra kalp yetmezligi,ritm bozuklugu vs vardi dun doktora gittigimizde trombositi 7 cikti sonra doktor iinanamadi bir daha bakildi 28..hematolojiye sevk edildi bugun kesin sonucu alcaz 1 gibi..bazen kan reaksiyon gosterirmis tuplere burada cam tuplere konuluyormus..trombosit eksikligi ve tedavisi hakkinda bilgisi olan var mi ? Yasayaniniz var mi ?

Bazen onun yoklugunu dusundukce beynim daha ileriye gitmiyor..biz annemle gogus goguse vererek her aciyi atlattik.aglarken gormedim onu hic.bazen kendini lavaboya kitler oyle aglardi sessiz sessiz ben duyardim....hala korktugumda kosar yanina giderm kapiyi acarimki sanki bana bisi olsa o kosar gelir..simdi geceleri sesini dinliyorm nefes aliyormu diye..eger bu hastalik varsa bir tedavi surecini daha nasil atlatir bilmiyorum..tek cocugum ondn baska kimsem kalmazmis gibi o olmadiginda yerine neyi koyarim..guclu durmaya calisiyorum ama butun gece agladim bu kez ben sessiz sessiz..anneler olumsuz olsaymis ya

Son düzenleyen: Moderatör:
Of ya canım benim inşallah rabbim şifa verir hayırlı uzun ömür verir.
Dediğin gibi keşke anneler hep yaşasa bende bazen düşünüyorum annemi kaybettiğimi dayanamıyorum tıkanıp kalıyorum, rabbim başımızdan eksik etmesin.
Sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler nasip etsin annelerimize inşallah

Allah annenize uzun ömürler versin ..İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur

geçmiş olsun canım insallah kötü birsey cıkmaz annesizliğn ne kadar zor oldugunu kelimelerle anlatamam koskoca 12 yıl oldu hala yüregim sızlıyo insallah sonuclarınız güzel gelir benım babamda uzun zamandır hemotolojıye gıdıyo onunda trombositleri yüksek mutlaka sonucuda yaz olurmu dualarım sizinle

Hic bilmedigimiz bir hastalik arastiriyorum dunden beri dusuklugunde kan durmazmis falan annem daha gecn parmagimi kestim bisi olmadi diyo kanamalarda durmazmis isin kotusu kan sulandirici ilac kullanmk zorunda kalp var ama burada kan sulamdirici ilacinkesmek durumunda kaliyolarms tabii netten okuduklarm bakalm doktor ne diyecek.cok zordur tahmin edebiliyosam yoklugunu yasamak kat kat agirdir Rabbim sabir versin

Sagolun insallah

Bende annelerin sonsuz yaşamasını isterdim ancak dünya kanunu böyle. Allah sabır verir.
Annenize acil şifalar diliyorum, inşallah hiç birşey çıkmaz. Birlikte daha nice güzel günleriniz olsun.

Bende annelerin sonsuz yaşamasını isterdim ancak dünya kanunu böyle. Allah sabır verir.
Annenize acil şifalar diliyorum, inşallah hiç birşey çıkmaz. Birlikte daha nice güzel günleriniz olsun.
Amin insallah..

Rabbim uzun ömürler versin annenize annemi 19 yaşında kanserden kaybetmiş biri olarak söylüyorum çok zor.

Ben de hep söylerim keşke anneler ölümsüz olsa diye... şu hayatta en çok korktuğum şeydir annemi kaybetmek. Allah annelerimize sağlıklı uzuuuunnn uzun ömürler versin.

Rabbim uzun ömürler versin annenize annemi 19 yaşında kanserden kaybetmiş biri olarak söylüyorum çok zor.
Basiniz sagolsun Rabbim sabir verdn belki bir cok kisiye gire sansliyim tek istegim benim mutlulugumu gorsun torununu kucaginaa alsin..cok istyor olmekten cok korkuyor cok kotu oluyorum bir kac saat sonra ogrenicem sonuclari bekliyorum suan oylece

Ben de hep söylerim keşke anneler ölümsüz olsa diye... şu hayatta en çok korktuğum şeydir annemi kaybetmek. Allah annelerimize sağlıklı uzuuuunnn uzun ömürler versin.
Ah keske..o huzuru kimse veremiyor..babalar bencil anneler iyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…