Hic bilmedigimiz bir hastalik arastiriyorum dunden beri dusuklugunde kan durmazmis falan annem daha gecn parmagimi kestim bisi olmadi diyo kanamalarda durmazmis isin kotusu kan sulandirici ilac kullanmk zorunda kalp var ama burada kan sulamdirici ilacinkesmek durumunda kaliyolarms tabii netten okuduklarm bakalm doktor ne diyecek.cok zordur tahmin edebiliyosam yoklugunu yasamak kat kat agirdir Rabbim sabir versingeçmiş olsun canım insallah kötü birsey cıkmaz annesizliğn ne kadar zor oldugunu kelimelerle anlatamam koskoca 12 yıl oldu hala yüregim sızlıyo insallah sonuclarınız güzel gelir benım babamda uzun zamandır hemotolojıye gıdıyo onunda trombositleri yüksek mutlaka sonucuda yaz olurmu dualarım sizinle
Sagolun insallahOf ya canım benim inşallah rabbim şifa verir hayırlı uzun ömür verir.
Dediğin gibi keşke anneler hep yaşasa bende bazen düşünüyorum annemi kaybettiğimi dayanamıyorum tıkanıp kalıyorum, rabbim başımızdan eksik etmesin.
Sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler nasip etsin annelerimize inşallah
Aminnn insallah yanlislik olmustur insallah agir surecler beklemiyordurAllah annenize uzun ömürler versin ..İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur
Amin insallah..Bende annelerin sonsuz yaşamasını isterdim ancak dünya kanunu böyle. Allah sabır verir.
Annenize acil şifalar diliyorum, inşallah hiç birşey çıkmaz. Birlikte daha nice güzel günleriniz olsun.
Basiniz sagolsunRabbim uzun ömürler versin annenize annemi 19 yaşında kanserden kaybetmiş biri olarak söylüyorum çok zor.
Ah keske..o huzuru kimse veremiyor..babalar bencil anneler iyle miBen de hep söylerim keşke anneler ölümsüz olsa diye... şu hayatta en çok korktuğum şeydir annemi kaybetmek. Allah annelerimize sağlıklı uzuuuunnn uzun ömürler versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?