Anneler yardıııım

perisu21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
269
5
68
Diyarbakır
merhaba annecikler ikiz prematüre bebeklerim var6 aylıklr hatta bitirmrk üzereler ek besin vermem gerek yardımınıza ihtiyacım var nr veye neler verebilirim.

Son düzenleme:
dr a sorarak kavanoz pürelerle başlayabilirsin ama evde hazırladıklarını sakın blendrdan çekme benim prematüre ikizlerim 2yaşındalar hala püre yiyorlar banada çok söylemişlerdi kıyamamıştım ama keşke pütürlü başlasaydım şimdi çok zorlanıyorum ek besinlere sebze çorbası ev yapımı yoğurtla başlayabilirsin tarifleri aptamilin bebelecın sitelerinde ayrıca bebek menüleri sitelerinde bulabilirsin kolay gelsin yemeseeler bile zorla pütürlü alışsınlar yoksa benimkiler gibi yaşıtları elma erik yerken muzu bile yalarlar

benim kızlar da düzeltilmiş 3,5 aylık oldular.bugün doktora sordum.düzeltilmiş 5,5 ay olunca ek besine başla dedi.
öncelikle havuç suyu, kabak suyu, elma-armut suyu ile başlanır diye biliyorum.ayrıca devam sütünden yoğurt yapmayı düşünüyorum ben. o günler bi gelsin benimde eteklerim tutuşur kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…