Çocuk Hastalıkları Anneler yardım edin bana 😣😣😣

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
3 yaşındaki kızımın durumunu yazmıştım daha önce görmeyen olmuştur 3 yaşında ama sürekli ağlıyor eli ayağı buz gibi oluyor soğuk soğuk terleyerek sakinleştirmek istiyorum elimi kolumu yüzüm boynum tırnak yaraları dolu çığlık çığlığa çocuk doktoruna gittim anlamadı sakin Ken soruları cevaplayan bir çocuk ben bağırmam bile mandalları balkondan atar yenisini alırım kırsa dökse canı sağolsun derim kan idrar kaka tahlili bile yaptırdık özellere bile gittim ne yapacağımı bilmiyorum nereye hangi bölüme gidelim beyin cerrahı kulak burun boğaz hep gittim ruh sağlığım bozuldu çok kötüyüm ya

3 yasindaki cocuk bir yeri agrisa soyler genelde ama en azindan bolgesel olarak gosterir
bir yerinin mi agridigini dusunuyorsunuz siz?

Öncelikle çok geçmiş olsun, gittiniz mi bilmiyorum ama, nöroloji ve çocuk psikiyatrisine götürdunuz mu..

Neden ağlıyordu tam olarak..

Sebepsiz mi, yoksa birşey tetikliyor mu.
Ağlarken eli ayağı buz olması, terlemesi olmasa yaşının verdiği krizdir diyeceğim ama..

Aglama 3yasinda mi basladi yojsa hep aglayan bi bebek veya cocuk muydu
Elleri sinirden mi terliyor acaba
Bu yaşta ofke nobetleri zor geçer çünkü
Aglayinca her dedigi oluyor mu yani
Bir de şuram acıyo der mi

Öncelikle çok geçmiş olsun, gittiniz mi bilmiyorum ama, nöroloji ve çocuk psikiyatrisine götürdunuz mu..

Neden ağlıyordu tam olarak..

Sebepsiz mi, yoksa birşey tetikliyor mu.
Ağlarken eli ayağı buz olması, terlemesi olmasa yaşının verdiği krizdir diyeceğim ama..
Götürdüm tahlil yapıldı beyin tomografi çekildi katılma nöbeti dedi doktor 3 yaşında olabilir miş çok şükür ciddi bişey yok

Back
X