Anneler yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi chiLL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

chiLL

Guru
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
7.732
8.224
398
Az önce kızıml doyurdum gaz için kucagıma aldım birden boynunu geriye attı ama baya geriye, itebildiği kadar itti ve cenesi titremeye başladı basını elimle duzeltmeye calıştım ama tum gucuyle itmişti bu yaklaşık 1 dakıka surdu belki biraz daha fazla bittiğinde aglamaya basladı bir sure sonra sakınleşti olay oldugunda kayınvalide de yanımdaydı birsey yok önemli birsey degıldır olur dedı ama içimde terettut kaldı doktora gorunenr kadar sıze sorayım bılgısı olan yada böyle bır durum yasayan oldu mu bu nedir ?
34 gunluk kızım

belki gazı çıkarmakta zorlanıp kendini sıkmıştır. yinede gözlemleyin hareketlerini, tekrar garip bir durumla karşılaşırsanız doktora götürürsünüz.

Doktora gittiniz mi ? ne dedi? Lütfen sonucu buraya yazın. Birde bir daha olursa gözlerine de dikkat edin. Dilerim bir şey çıkmaz.

Doktora söyledim anlam veremedi kendisini kasmış olabilir endişelencek birşey oldugunu dusunmuyorum yınede tekrarlarsa bu hareketı bılgım olsun dedi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…