canım diğer sorunla ilgili bir bilgim yok ama sma mama her bebeğe yaramıyor araştırdığım kadarıyla.. biz sma ile başladık sonra hastanede similac kullandıkları için ona geri döndük.. çok kullanma fırsatım olmadı sma yı ama mamadan sebep problemin sma ile ilgili olabilir..Bebegim 2aylik. Anne sutune ek olarak mama veriyoruz. Aylik kontrolde 800gr aldigi icin dr idrar tahlili istedi ve biraz enfeksiyon cikti.1hafta sonra tekrarladik testi azalmis ama antibiyotigi keselim dedi.bebegim huzursuz degil atesi yok keyfi yerinde.buarada vajinasinda bazen beyaz akinti oluyor. Bir başka sorunumuz similac mamada sma ya gecmistim geçişten sonra bebegim her agladiginda yada oksurdugunde hapsirdiginda gaz çıkardığında surekli olarak az az kaka kaciriyor bez degstirmekten sıtkım sıyrıldı özellikle aglarken kaciyor boyle bisey yasayan varmi biraz uzun oldu kusura bakmayin
Teşekkür ederim cvbiniz icin similac kullaniyordum bende keske degistirmeseydim tekrar geri donucemcanım diğer sorunla ilgili bir bilgim yok ama sma mama her bebeğe yaramıyor araştırdığım kadarıyla.. biz sma ile başladık sonra hastanede similac kullandıkları için ona geri döndük.. çok kullanma fırsatım olmadı sma yı ama mamadan sebep problemin sma ile ilgili olabilir..
800 Gr aldığı için doktor neden tahlil istedi? 800 Gr normal değil miBebegim 2aylik. Anne sutune ek olarak mama veriyoruz. Aylik kontrolde 800gr aldigi icin dr idrar tahlili istedi ve biraz enfeksiyon cikti.1hafta sonra tekrarladik testi azalmis ama antibiyotigi keselim dedi.bebegim huzursuz degil atesi yok keyfi yerinde.buarada vajinasinda bazen beyaz akinti oluyor. Bir başka sorunumuz similac mamada sma ya gecmistim geçişten sonra bebegim her agladiginda yada oksurdugunde hapsirdiginda gaz çıkardığında surekli olarak az az kaka kaciriyor bez degstirmekten sıtkım sıyrıldı özellikle aglarken kaciyor boyle bisey yasayan varmi biraz uzun oldu kusura bakmayin
800 Gr aldığı için doktor neden tahlil istedi? 800 Gr normal değil mi[/QUOTE
Dr az dedi
Sadece şunu söyleyebilirim ek gıdaya geçene kadar bez değiştirmeye devam bu çok normalBebegim 2aylik. Anne sutune ek olarak mama veriyoruz. Aylik kontrolde 800gr aldigi icin dr idrar tahlili istedi ve biraz enfeksiyon cikti.1hafta sonra tekrarladik testi azalmis ama antibiyotigi keselim dedi.bebegim huzursuz degil atesi yok keyfi yerinde.buarada vajinasinda bazen beyaz akinti oluyor. Bir başka sorunumuz similac mamada sma ya gecmistim geçişten sonra bebegim her agladiginda yada oksurdugunde hapsirdiginda gaz çıkardığında surekli olarak az az kaka kaciriyor bez degstirmekten sıtkım sıyrıldı özellikle aglarken kaciyor boyle bisey yasayan varmi biraz uzun oldu kusura bakmayin
Tesekkur ederim cvbiniz icinSadece şunu söyleyebilirim ek gıdaya geçene kadar bez değiştirmeye devam bu çok normal
Bu ay az almis dedi dr800 Gr aldığı için doktor neden tahlil istedi? 800 Gr normal değil mi
800gr almış olması gayet normal aslında niye tahlil istemiş anlamadım.. mamadan dolayı olabilir kaçırma problemi. akıntı kısmına gelince kız bebeklerde ilk aylarda olabiliyor rahim toparlandığı için.. öyle biliyorum ben yine de doktora
Az değil ama gayet normal bence benimki bu ay 500 aldı alt sınırda ama normal sorun yok dediBu ay az almis dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?