Bebek Beslenmesi anneler yardım!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

eceliya

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2017
11
4
6
37
Bebegim 2aylik. Anne sutune ek olarak mama veriyoruz. Aylik kontrolde 800gr aldigi icin dr idrar tahlili istedi ve biraz enfeksiyon cikti.1hafta sonra tekrarladik testi azalmis ama antibiyotigi keselim dedi.bebegim huzursuz degil atesi yok keyfi yerinde.buarada vajinasinda bazen beyaz akinti oluyor. Bir başka sorunumuz similac mamada sma ya gecmistim geçişten sonra bebegim her agladiginda yada oksurdugunde hapsirdiginda gaz çıkardığında surekli olarak az az kaka kaciriyor bez degstirmekten sıtkım sıyrıldı özellikle aglarken kaciyor boyle bisey yasayan varmi biraz uzun oldu kusura bakmayin

canım diğer sorunla ilgili bir bilgim yok ama sma mama her bebeğe yaramıyor araştırdığım kadarıyla.. biz sma ile başladık sonra hastanede similac kullandıkları için ona geri döndük.. çok kullanma fırsatım olmadı sma yı ama mamadan sebep problemin sma ile ilgili olabilir..

Teşekkür ederim cvbiniz icin similac kullaniyordum bende keske degistirmeseydim tekrar geri donucem

800 Gr aldığı için doktor neden tahlil istedi? 800 Gr normal değil mi

800gr almış olması gayet normal aslında niye tahlil istemiş anlamadım.. mamadan dolayı olabilir kaçırma problemi. akıntı kısmına gelince kız bebeklerde ilk aylarda olabiliyor rahim toparlandığı için.. öyle biliyorum ben yine de doktora danış istersem bu durumu.

Sadece şunu söyleyebilirim ek gıdaya geçene kadar bez değiştirmeye devam bu çok normal

Benm kızım da her agladginda genelde kaka fiskirtiyo resmen ben bunu normal diye biliyordum öyle degilmi birde bişey sorcam kızlar bnm kizimda 47 günlük ve erken doğdu 8aylik vajinasini temizlerken korkuyorum böyle morumsu gibi içi çokta ellemek istemiyorum ama mikrop kapar diye korkuyorum siz nasıl temizliyorsunuz

Canım bence doktorunu da değiştir. başka bi dr daha görsün bebeğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…