anneler yardimci olurmusunuz ???

kzbndvrn

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
70
12
13
34
oglum 4 aylık ve anne sütü almiyo mama veriyorum mamayi da pek fazla yemiyor zorla veriyorum geçen hafta doktora gittik ve kilosu güzel dedi sanki hiç gelişmiyor ve hiçte 4 aylık gibi değil küçücük gelişmesi için ne yapabilirim

canım benim kızımda öle idi yemiyordu yine senin kızının kilosu iyiymiş benim kızımda kilo da yoktu zamanla düzene giriyor sen yinede az az sık sık vermeyi dene ben neler cektim halada cekiyorum

Gerçekten küçücük ya akrabalari min bebekleri de aynı ayda ama benim onların yanında 2 aylık gibi

4 aylik icin kilosu iyi ama benim kizimda 4 ay kontrolunde 7 kilo cikti guzel dedi doktorumuz ben sagip sutumu veriyorum meme almadi 2 aydan beri ve gorenler byumus sutun yaramis diyorlar

Benim oğlum 5 aylik 7 400 kilosu dr. Normal dedi az değil seninki de maşallah iyi bile..

Sen daha iyibilirsin tabide bende mama veriyorum ayrica benide emiyo yetmiyo sutum aptamilden baska bisey vermiyorum

başka marka mama deneyin bebekler birinden birini beğeniyorlar illaki.. kilosu iyi doktoru da söylemiş.. neden size gelişmiyor gibi geliyor ki.. başka bebeklerle kıyaslanmayın genetik çok önemli.. herşey yolunda ise şükredip kiloya çok takılmamak lazım.. en kolay zamanlar bunlar tadını çıkarın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…