Bebek Beslenmesi anneler yardimci olurmusunuz ???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kzbndvrn

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
70
12
13
34
oglum 4 aylık ve anne sütü almiyo mama veriyorum mamayi da pek fazla yemiyor zorla veriyorum geçen hafta doktora gittik ve kilosu güzel dedi sanki hiç gelişmiyor ve hiçte 4 aylık gibi değil küçücük gelişmesi için ne yapabilirim

Eğer doktor normal dediyse bence hiç düşünme daha fazla ne yapabilirim diye. Sağlığı yerinde olsun yeter. Bol bol sarıl sev minnosunu tabi bunlar benim dusuncem

yemeyen çocuk yemıyor yapılcak fazla bısey yok..aynı sıkıntıyı bnde cektım mamadan zıyade anne sütüne yüklen gecelerı uyurken ver bnm kzımda emmezdı ıstemezdı gecelerı vererk oyun yaparak 1 yasından sonra emmeye alıstrdım ck zor bır süreç ama sabırlı olmak gerekıyo...ayrıca anne sütüyle beslenen bebeklerın gellısımı ck daha ıyı seyr gosterıyo bılgınz olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…