• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneler yüzyüze görüşmeye ne dersiniz

elanurum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
487
17
96
42
İstanbul
bikaç gün önce açtıgım kızlar evde sıkılıyorum başlıklı konuma ragbet olunca aklıma görüşmek geldi ne dersiniz
istanbulda olanlar varmısınız
ilk buluşma ilk tanışma olacagı için herkese uygun uzakıkta bi semtte bi cafede buluşsak :içelim:,bebişleri getirebilen getirir getiremeyen kocalara bırakır:)ilk tanışmadan sonraki buluşmalarda evlerde devam eder:)::)
:1hug:a.s.

ay ben gelirdimde birazcik uzak gibi...............size bol muhabbetler,cay yudumlarken beni hatirlayin anacim:kahve:

ben de gelirim ama 3 hafta istanbul dışında olacağım ağustosta buluşalım kimse gelmezse ben gelirim kadıköyde buluşabiliriz seninle

Bende gelebilirim.Acıbademdeyim kadıköy benim içinde uygun olur.Fakat başka bir yerde diye bilirsiniz.Sorun olmaz benim için.

tamam kızlar süper yaaaa kadıköy banada uyar :)inci boncuk agustosu bekleriz senin için
agustosta tekrar konuşup günü belirleriz
yalnız nye bu konu ragbet görmedi hadi kızlar yaaaaaaaaaaaaa GÖRÜŞELİMMMMM

Bende isterim ama avrupa yakasında ve en uzak ben kalıyorum gazi osman paşa sultançiftliğinde oturuyorum çok uzak üstelik eşim ikna olmayabilir ühühhhüühüü

Back
X