annelere bi kac sorum var

Kizim konusamiyo anne baba gibi sesyler diyo ama kelime kuramiyo elleriyle anlatiyo gosteriyor

Normal gibi görünmüyor. Benim oğlanda geç konuştu ama 3 yaşında en az 3 kelimelik cümleler kuruyo olmasi gerekiyor diye biliyorum. Kresten önce bi doktora götürmende fayda var sanki. Konuşmadığı için hırçınlaşır bi de çocuk. Ayrıca 1 yaş için 8 kilo da zayıf Evet. Öyle her yerinden et tasmasina gerek yok tabi ki ama 8 kilo da biraz az. Bi arkadaşım da bu konuda sıkıntılı. 9 aylık çocuğu 8 kilo falandi doktor tavsiyesiyle bi mama alıyo. Çok memnun şimdi. Mama çok pahalı o yüzden raporla alıyo. Götürdün mü acaba hiç doktor bişi dedi mi?

Yok doktora goturmadim saglik ocagina aylik kontrol var oraya gidiyoruz ama birsry demediler normal dediler bi yasina geldigi icin mama onermediler ek gida yiyor diye

Bence kızınızı konuşma uzmanına götürmelisiniz. Mutlaka ve mutlaka kres önerecektir. Tv izliyorsa izletmeyin
Oğlunuz da zayıf, onu da mutlaka bir çocuk uzmanına gösterin. Allah yardımcınız olsun

Benim iki cocugum var allah bagislasin kizim uc yasinda cok huysuz bide oglum var bir yasinda oda yemek yemiyo tam yedirirken bir iki kasik yiyo sonra kaciyo baska seylerle ugrasmaya ve yemek yemiyo ne yapmaliyim kizim da kardesini cok kiskaniyor dovuyo ve bizede agresif davraniyor
kızını da oğlunu da masaya oturtacaksın
çocugum boyle yıyor diye bir şey yok sen alıştırmışsın benim yanımda seyyar mama saldalyem hiç eksik olmaz nereye gitsem orada oturtuyorum
benim ki de ağladı bağırdı ama ben direndim
ilk gun masada 2 kaşık yer sonra baktıki gezip tozarken yemek vermıyorsun aç kalıyor alışır
ikisine aynı şeyleri yap biri ağlıyorsa diğerını de yanına al ki
ağladığım için ilgi çektim diye düşünmesin
ve sana tek tavsıyem kesinlikle ağlayarak istediği şeyi yapma

Back
X