• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneleri Sevemiyorum!

Bir iki Dort

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2018
406
290
18
Anlatacagim konu da benim davranislarimi onaylamayacaksiniz biliyorum. ama gercek dusuncelerim bunlar.iyi olmaya calisarak mutlu olamiyorum.
Daha once annemle olan uzuntum ve iletisim kopuklugu ile ilgili olarak konu acmis ve icimi dokmustum:(
Simdi ona anlatamadigim bir konuda ona cok ihtiyacim var.keske ona anlatabilsem bana onay verse ve beni yonlendirebilse.Yoksa sevdigim insani kaybedecegim:(
Erkek arkadasim beni cok seviyor.ben de ona deger veriyorum bu hayatta en guvendigim insan o. Uc senedir gorusuyoruz onun kadar kendimi tamamladigim baska kimse olmadi hayatimda.o beni ozgur birakan sadece benim mutlu olmami isteyen biri" sen nasil istersen oyle olsun" diyen tek kisi belki bu hayatta ..
Annem ise hic istemedi onu .Daha gormeden baska birisini cok istemedi.Dusunun dha gormeden sirf cocugun ailesini sevdigi icin!
Ben ise ayrilmak zorunda kaldim.cunku anne me karsi koyamazdim.o ne derse sozunden cikamazdim.mutlulugumuz bu nedenle bozuldu.
Ama bztekrar biraraya geldik.
Bu sure icinde ben annemle bunu paylastim.siddetle karsi cikti.
Hala istemiyor.
Ama ben gorusuyorum.ve gorusecegimi ayrilmayacagimi da soyledim.
Ancak sevdigim kisinin annesine bir turlu isinamiyorum.beni cok seviyorlar.sinavim oldugu gunler sabah erkenden kalkar Kuran okur benim icin.
Ama surekli "bir an once olsun.Annenle konus hemen evlenin.biz uzasin istwmiyoruz diyorlar". Ben ise hemen evlenmek istemiyorum.
Cunku daha ailemden yeni koptum yeni bagimsizlugimi kazandim.
Onceki actigim konuyu okuduysaniz,hala kendi kararlarimi verirken mutlu olabilmek icin onlarla bir savas icine giriyorum.:( Daha tam anlamiyla isteidg gibi bir hayati yasayamadim.o yuzden bu konular acilinca huzursuz oluyorum.annem ,sevgilimin annesinin beni kandirdigini dusunuyor."seni bizden sogutacak ,sen o cocuktan ayrilmak istemeyeceksin bizi karsina alacaksin "diyor.kotu zannediyor kadini.birbirlerini onceden taniyorlardi.ikimizin ailesi de iyi aile.Sadece annem es konusunda daha titiz olmami istiyor.bir tulru benimsemedi bu birlikteligi.
Benim annemin durumu buyken onun annesiyle nasil cicis olabilirim? Bazen durduk yere kadin kotuymus gibi hissediiiyorum.
Sevgilimi tersleyiveriyorum.cunku annesi daha cok aramami istiyor ,o da bunu bana yansitiyor.
Bilemedim.
Onemli olan iyi niyetli olmasiysa,sadece iyi niyet yeterliyse ben cok simarik biriyim demek ki;(

Annenizin bir bildiği hissettiği vardır.
Annenizi sevmeyebilirsiniz ve bu onu üzer ama gün gelir anneniz sizi sevmemeye başlarsa işte o zaman başınız belada denektir.
Anlayamadim anlatmak istediginizi.Annem beni neden sevmesin :( ona ragmen birlikye olmaya devam ettigim icin bir sure sonea kuser mi diyorsunuz

Annenizle arada problem olabilir doğru her anne mükemmel dört dörtlük olamıyor malesef. Anneliği beceremeyen kişiler de var. Ama bir konuda tavsiyede bulunacağım, sevgilim dediğiniz adama bu kadar koşulsuz güvenmeyin, hayat bu belli olmuyor benim gönlüm başkasına kaydı der bırakır sizi, sevgilinizin annesi de oğluşu sizi sevdiği müddetçe sever, yoksa suratıniza bile bakmaz ,banane elin kızı der. Böyle zamanlarda her ne olursa olsun yapayalnız kalıp ağlarken annemiz yanımızda oluyor, hiçbir zaman ben başka çocuk buldum seni çocukluktan çıkardım demiyor. Sadece tavsiye. Kimseye körü körüne baglanmayin.

Henüz sevgiliyken ve evlilik konusu uzakken annelerin ilişkiye bu kadar dahil olmasını doğru bulmuyorum. Nişanlı bile değilsiniz annesi sık sık aramanizi istiyormuş tuhaf. Önceki konunuza bakmadım aile içi meseledir. Ancak annenizle olan cekismenizi sevgiliniz ve ailesine yansıtmayın. Kol kırılır yen içinde kalır. İnsan çiğ süt emmis derler kimden ne zaman nasıl bir tepki göreceginizi bilemezsiniz. Ufak bir tartışmada yanlış bir şey söylenir üzülürsünüz. Siz evlenmek istediğiniz zaman evlenin buna karar verecek olan sizsiniz. Hazır oldugunuzda bu adımı atın. Umarım annenizle de aranız düzelir.

Annenizle arada problem olabilir doğru her anne mükemmel dört dörtlük olamıyor malesef. Anneliği beceremeyen kişiler de var. Ama bir konuda tavsiyede bulunacağım sevgilim dediğiniz adama bu kadar koşulsuz güvenmeyin, hayat bu belli olmuyor benim gönlüm başkasına kaydı der bırakır sizi, sevgilinizin annesi de oğluşu sizi sevdiği müddetçe sever, yoksa suratıniza bile bakmaz banane elin kızı der. Böyle zamanlarda her ne olursa olsun yapayalnız kalıp ağlarken annemiz yanımızda oluyor, hiçbir zaman ben başka çocuk buldum seni çocukluktan çıkardım demiyor. Sadece tavsiye. Kimseye körü körüne baglanmayin.
O bana cok baglandi.Ben kac defa onu yariyolda biraktim.hayatimda bir daha onun kadar iyi ve duzgun birini tanimayacagimi dusunuyorum..kizacaksiniz hakli olarak a bazen hissedersiniz ya..sanki kismetiniz acik ve bellidir.baskalariyla da gorustum iliskilerim oldu ama hep hayal kirikligi..hep o bekledi beni hep sevdi affetti.ben onun arkadasligini merhametini seviyorum.evlilik bir hayat arkadasligiysa benim hayat arkadasim ondan baskasi olamaz diyorum.Eger gun gelir beni birakirsa ki haketmis olurum,o zaman zaten mutlu olamayacagini biliyordun bak yanilmadin derim kendime.anneme ve beni kisitlayan insanlara karsi yalniz mucadele ederim.Hep yarim hep eksik..ve ondan baska kimse cekmez benim sinirimi,ofkemi psikolojik problemlerimi.. bir esim olur belki ama o hic bilmez benim onceden nasil caba harcadigimi anneme karsi geldigimi,ben baska birine ona acildigim gibi acilamam.iyi kizi oynarim.omur boyu da mutsuz olurum.benim kismetim o bence.cunku ne zaman baska biri olsa hayir gelmiyor.
Bu yuzden eger ki annesi yapmaciksa da kultur olarak bizden farkliysa da gormezden gel diyorum kendime.. zaten uzak oturacagiz mecburen is guc ten dolayi.ama iste cok farkliyiz..kultur olarak.annem bir turlu alisamadi.

Henüz sevgiliyken ve evlilik konusu uzakken annelerin ilişkiye bu kadar dahil olmasını doğru bulmuyorum. Nişanlı bile değilsiniz annesi sık sık aramanizi istiyormuş tuhaf. Önceki konunuza bakmadım aile içi meseledir. Ancak annenizle olan cekismenizi sevgiliniz ve ailesine yansıtmayın. Kol kırılır yen içinde kalır. İnsan çiğ süt emmis derler kimden ne zaman nasıl bir tepki göreceginizi bilemezsiniz. Ufak bir tartışmada yanlış bir şey söylenir üzülürsünüz. Siz evlenmek istediğiniz zaman evlenin buna karar verecek olan sizsiniz. Hazır oldugunuzda bu adımı atın. Umarım annenizle de aranız düzelir.

Katılıyorum size.evliyim eşime güvenirim ama hiçbir zaman ailemle ilgili herşeyi asla anlatmam
Yeri gelir kardeşimle kavga ederiz demem insanoğlu bilemezsiniz çünkü.
Hayatta neler görüyoruz başa Kalkan’lar kullananlar vs.
Daha evlenmeden nasıl bu kadar emin konuşuyorlar onu da anlamıyorum

Bdv de çok severek evlendik çok güvendim aldattı bıraktı annesi ayırdı vb yüzlerce konu var
E siz evlenmeden nasıl bu kadar güveniyorsunuz
Yaşanmadan bilinmez bu kadar emin olmayın kimseden
Ve ne olursa olsun eğer anneniz ısmarla olmaz diyorsa düşünün
Benim annem de istemedi ama sebebi uzak diye benim ona söylediğim görüşün ailecek yine olmaz dersen geçerli bi sebep dersen tamam olmasın dedim
Aile çok önemli vazgeçmesi belki kolay ama kazanması çok zor

O bana cok baglandi.Ben kac defa onu yariyolda biraktim.hayatimda bir daha onun kadar iyi ve duzgun birini tanimayacagimi dusunuyorum..kizacaksiniz hakli olarak a bazen hissedersiniz ya..sanki kismetiniz acik ve bellidir.baskalariyla da gorustum iliskilerim oldu ama hep hayal kirikligi..hep o bekledi beni hep sevdi affetti.ben onun arkadasligini merhametini seviyorum.evlilik bir hayat arkadasligiysa benim hayat arkadasim ondan baskasi olamaz diyorum.Eger gun gelir beni birakirsa ki haketmis olurum,o zaman zaten mutlu olamayacagini biliyordun bak yanilmadin derim kendime.anneme ve beni kisitlayan insanlara karsi yalniz mucadele ederim.Hep yarim hep eksik..ve ondan baska kimse cekmez benim sinirimi,ofkemi psikolojik problemlerimi.. bir esim olur belki ama o hic bilmez benim onceden nasil caba harcadigimi anneme karsi geldigimi,ben baska birine ona acildigim gibi acilamam.iyi kizi oynarim.omur boyu da mutsuz olurum.benim kismetim o bence.cunku ne zaman baska biri olsa hayir gelmiyor.
Zamanında çok benzer hisler yaşadığım kişi tarafından terk edildim. Aynı sizin gibi konuşuyordum, en yakınım her şeyim olmuştu. Ve üç senelik ilişkiydi, sonra dört beş ayda her şey değişti bıraktı gitti. Belki de başkası vardı bilmiyorum, sorgulamadim araştırmadim. Ama hayal kırıklığım çok büyük oldu çünkü sizin gibi düşünüyordum. Şimdi şimdi fark ediyorum aslında onun da çok hatası varmis, ben gözümde buyutmusum.

Daha şimdiden onun mükemmel olduğunu, onu haketmiyen biri olduğunuzu dusunurseniz ilerde bu adam sizi çok ezer. Tavsiye sadece dediğim gibi. Umarım mutlu olursunuz ben yanilirim.

Katılıyorum size.evliyim eşime güvenirim ama hiçbir zaman ailemle ilgili herşeyi asla anlatmam
Tabi canım dünyanın binbir türlü hali var. Kimseye koşulsuz şartsız güvenmemek gerekir.

Bende boyle dusunuyorum.ama annesi yakin olmak istiyor.acmiyorum bazen telefonunu.bu sefer ayip etrigimi dusuniyorum.sevgilimle kavga ettigimizde "zaten senin annen benim icin kesin soyel der ,arkamdan konusursunuz " diyorum.o da "benkm annem kac yasinda kadin be zaten borsey dedirtmem "diyor.garip bir durum.hosuma gitmeyen.

Zamanında çok benzer hisler yaşadığım kişi tarafından terk edildim. Aynı sizin gibi konuşuyordum, en yakınım her şeyim olmuştu. Ve üç senelik ilişkiydi, sonra dört beş ayda her şey değişti bıraktı gitti. Belki de başkası vardı bilmiyorum, sorgulamadim araştırmadim. Ama hayal kırıklığım çok büyük oldu çünkü sizin gibi düşünüyordum. Şimdi şimdi fark ediyorum aslında onun da çok hatası varmis, ben gözümde buyutmusum.

Daha şimdiden onun mükemmel olduğunu, onu haketmiyen biri olduğunuzu dusunurseniz ilerde bu adam sizi çok ezer. Tavsiye sadece dediğim gibi. Umarım mutlu olursunuz ben yanilirim.
Tesekkur ederim.ben onu cok yiprattim.kimseye guvenmiyordum.o beni terk ederse bir gun diye kendimi hazirladim.herseyin hayirlisi olsun.ama ona cok iskence ettim.hep alttan aldi beni.hersey benim istedigim gibi ilerliyor.sadece ben bir anne daha istemiyorum basimda.sadcee iki ksiilik bir hayat istemek cok buyuk bir bencillik mi? Saklayamam ki kendimi.ben ailemle cok gorusmek istemiyorum.onun ailesiyle de.

Tesekkur ederim.ben onu cok yiprattim.kimseye guvenmiyordum.o beni terk ederse bir gun diye kendimi hazirladim.herseyin hayirlisi olsun.ama ona cok iskence ettim.hep alttan aldi beni.hersey benim istedigim gibi ilerliyor.sadece ben bir anne daha istemiyorum basimda.sadcee iki ksiilik bir hayat istemek cok buyuk bir bencillik mi? Saklayamam ki kendimi.ben ailemle cok gorusmek istemiyorum.onun ailesiyle de.
Ailenizle aranızdaki ilişki sizi ilgilendirir ona karışamam. Ama dediğim gibi kimseye dört dörtlük güvenmeyin hep bir acaba payı bırakın demek istediğim buydu. Çünkü herkes gittiginde yine anneniz yanınızda oluyor iyi yada kötü.

Herkes kolayca evleniyor.benim icin bu bile bir macera,bu durum bile bir sinav:KK43:
Herkes kolayca evleniyor demişsiniz ama yanlışınız var .. En sorunsuz evlendim diyende bile muhakkak bu süreçte sorun oluyor..aileler işin içine girince daha farklı sorunlar ortaya çıkıyor

Back
X