• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annelerin tuvalet eğitimi hakkında 😂😂😂

sssilaaa3

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
292
170
303
35
İçel Mersin
Kız anam bu robot süpürge gibi oradan oraya koşan bebeleri tuvalete giderken nasıl zaptediyorsunuz az kaldı bezlenicem 😂 Kızım uyuyan bir çocuk çok şükür.. Ama inat gibi o uyurken tuvaletim gelmiyor😂 Tv ilgisini çekmez hemen sıkılıyor açıp da gitsem de peşimde .. Duvara faln tutunarak yürüyor haliyle daha çok emekliyor .. Bi elim WC fırçasında bi elim çöpte tuvalet kağıdı havada yerde paramparça yapma etme derken seslerimizi bir gün apartman grubunda görcem diye ödüm kopuyor 😂 Siz napıyorsunuz tek değilsin diyin nolurrrrr

Kız anam bu robot süpürge gibi oradan oraya koşan bebeleri tuvalete giderken nasıl zaptediyorsunuz az kaldı bezlenicem 😂 Kızım uyuyan bir çocuk çok şükür.. Ama inat gibi o uyurken tuvaletim gelmiyor😂 Tv ilgisini çekmez hemen sıkılıyor açıp da gitsem de peşimde .. Duvara faln tutunarak yürüyor haliyle daha çok emekliyor .. Bi elim WC fırçasında bi elim çöpte tuvalet kağıdı havada yerde paramparça yapma etme derken seslerimizi bir gün apartman grubunda görcem diye ödüm kopuyor 😂 Siz napıyorsunuz tek değilsin diyin nolurrrrr
Hamilelikde sayisiz sayda tuvalet egitimi vidyolari izleyen, hatta kitabini bile alan biri olarak soyluyorum) çocuk zamani geldiginde rahatlikla biraka biliyor. Ben dogar dogmaz egitim vericem dedim işte yalniz bakiyordum girmedim o işlere. Şimdi iki yaşinda tamamen birakti bezi. Siz yazi bekleyin. Çunki evde çiplak da geze bilir sadece kulotla da. Kişin pantalon falan çikarirken huzursuz oluyorlar ve istemiyorlar. Tuvalette oturturken yaninda tuvalet kagizi fircasi bulundurmayin. Çikarin. Goturun. Yaninda oturun ve her tuvalete yaptikda alkişlayin. Afferin yavruma gibi mutlu edici sozler soyleyin. Ben oyle yapiyorfum çiş yapar yapmaz alkişliyordu kendisi) sonra oglum tuvalete girmek istemedigi donemi oldu. Lazimlik aldim tuvalet kapisinin onune koydum. Oglum ne zaman istersen çikar bezi otur diyordum. O da heves edip surekli çikarip oturuyordu. Kakasini da oraya yapiyordu.ama bunlar hemen olmadi. Direndigi zamanlar oldu evin ortasina kaka ciş yaptigi zamanlar da. Bagirmayin kizmayin. Her çiş kakadan sonra guzel sozler soyleyin. Tuvalette elinin altinfa oyuncak ya da işte kagit gibi şeyler bulundurmayin. Eger orada huzursuzsa tuvaletin dişina koyun lazimlik. Oglen ve akşam uyurken bez giydiriyordum. Şimdide uyurken bez giydiriyorum ama bezi genelde kuru kalir. Gune 1 2 bez yetiyor. 2 yaş ve yazin bence bez birakmak için ideal bir zaman

Ve yemeklerden sonra, uykudan once sonra ve 2 saat gibi bir sureden sonra tuvalete oturtursaniz yaparlar. Eger kizgin ve zorlayici olursani, , bagirirsaniz direnirler. Mesela tuvalete oturtun oglum çiş çiş yapsin mi? Anne mutlu olsun mu? Gibi kendinizden şarki uydurun) yapmasa hadi bebegim bir sonrakine yapariz tamam mi. Hiç sorun degil diyip goturun. Bir kac kez onu oradan guzel goturun artik rahat oturacak. Çunki dusununce oglumun direndigi zamanlar hep benim israrci oldugum zamanlardi. Ne zaman ki yapmadikda gulerek karşiladim o da sevdi tuvaleti

Hamilelikde sayisiz sayda tuvalet egitimi vidyolari izleyen, hatta kitabini bile alan biri olarak soyluyorum) çocuk zamani geldiginde rahatlikla biraka biliyor. Ben dogar dogmaz egitim vericem dedim işte yalniz bakiyordum girmedim o işlere. Şimdi iki yaşinda tamamen birakti bezi. Siz yazi bekleyin. Çunki evde çiplak da geze bilir sadece kulotla da. Kişin pantalon falan çikarirken huzursuz oluyorlar ve istemiyorlar. Tuvalette oturturken yaninda tuvalet kagizi fircasi bulundurmayin. Çikarin. Goturun. Yaninda oturun ve her tuvalete yaptikda alkişlayin. Afferin yavruma gibi mutlu edici sozler soyleyin. Ben oyle yapiyorfum çiş yapar yapmaz alkişliyordu kendisi) sonra oglum tuvalete girmek istemedigi donemi oldu. Lazimlik aldim tuvalet kapisinin onune koydum. Oglum ne zaman istersen çikar bezi otur diyordum. O da heves edip surekli çikarip oturuyordu. Kakasini da oraya yapiyordu.ama bunlar hemen olmadi. Direndigi zamanlar oldu evin ortasina kaka ciş yaptigi zamanlar da. Bagirmayin kizmayin. Her çiş kakadan sonra guzel sozler soyleyin. Tuvalette elinin altinfa oyuncak ya da işte kagit gibi şeyler bulundurmayin. Eger orada huzursuzsa tuvaletin dişina koyun lazimlik. Oglen ve akşam uyurken bez giydiriyordum. Şimdide uyurken bez giydiriyorum ama bezi genelde kuru kalir. Gune 1 2 bez yetiyor. 2 yaş ve yazin bence bez birakmak için ideal bir zaman
o kitaplari okumuşsun ama konuyu okumamissin:))
bebisi daha bir yasinda tuvalet eğitimini sormuyor. hareketli bebeyle tuvalet isini nasil yapıyorsunuz diyor😅

o kitaplari okumuşsun ama konuyu okumamissin:))
bebisi daha bir yasinda tuvalet eğitimini sormuyor. hareketli bebeyle tuvalet isini nasil yapıyorsunuz diyor😅
Evet çocuk kendisi yaparken dagitir diye okudum cok dikkat etmedim. Ama en azindan bu kadar yazima da bu yorum olmaz ya

Merhaba kaç aylık bebeğiniz. WC kapısını kapatmadan önce ben hemen geleceğim diyip bir kez öpün .kapıyı kapatın kapının önünde beklesin . İlk başta ağlar ama zamanla aliscak. Travma yaşayacagını sanmayın orası mahrem alan öğrenecek.

Tuvalet fırçasını kaldırdım hiç birşey bırakmadım tuvalet kağıdı dışında birlikte gittik. Oyuncak getirirdi yada kucağımda otururdu. Şimdi 3 yaşında hala kapıya gelip aç aç diye vurur . Kilitliyse vurur kapıya Açıksa kapı girer içeri davul calar bana 🥴

11 aylık. Evimiz büyük. Prizler vs kapalı ama gideceği alan çok fazla. Ara kapıyı ve oda kapılarını kapatsam arada çamaşır makinası var kapağını açıp lastik kısımlarını yalıyor 😂😂😂 Yani maşallah mı desem allah yardımcım mı olsun desem siz anlayın 🥹

9 aylik fitir fitir emekliyor. Tutunup kalkacak yer buldu mu siraliyor. Valla besiginin icine atip kostur kostur hallediyorum evde tekken. 2 dk aglasin. Tek biraksam tehlikeli olur. Yok kablo isiram yok priz parmaklayam sivri kose bulup kafa atam. Tam gorevimiz tehlike bir bebe 🤣🤣

Back
X