- Konu Sahibi SnowWhiteQueen
Bakalım 2010 Mart bebekleri kime benziyor....anneler bu benzerliklerle ilgili ne düşünüyor???hadi bir oyun oynayalım
ilk örnek bizden:))
Anneye bezeyen yönleri? pek yok ama
ciddiyeti...
Babaya bezeseydi? Daha kolay ısnırdı yabancılara.
Benzemesi mi kötü mü? Ben bu huyumun sıkıntısını yaşamadım hiç..insan ilişkilerinde ciddiyet şart kanımca ilerde onunda işine yarar:))
Pozitif iç ses: iyiki böyle...kendini sevdirmiyor...bu kadar ciddi olmasaydı herkes kolayca sevebilirdi..Herkesten kastım bebeklere yaklaşırken gerekli hijyen kurallarına uymayanlar
Babaya bezeyen yönleri? Her şeyi..tüm fiziki özellikleri..
Anneye bezeseydi? hoşuma giderdi hani
Benzemesi mi kötü mü? kesinlikle değil...
Pozitif iç ses:tamam kıskanıyorum ama babasına benzemesi halasına da benzediği anlamına geliyor...eee o da çok güzel demekki çok güzel bir hatun olacak bal köpüğüm:))
Annelerin Dünyası blogundan esinlenilmiştir...

ilk örnek bizden:))
Anneye bezeyen yönleri? pek yok ama

Babaya bezeseydi? Daha kolay ısnırdı yabancılara.
Benzemesi mi kötü mü? Ben bu huyumun sıkıntısını yaşamadım hiç..insan ilişkilerinde ciddiyet şart kanımca ilerde onunda işine yarar:))
Pozitif iç ses: iyiki böyle...kendini sevdirmiyor...bu kadar ciddi olmasaydı herkes kolayca sevebilirdi..Herkesten kastım bebeklere yaklaşırken gerekli hijyen kurallarına uymayanlar

Babaya bezeyen yönleri? Her şeyi..tüm fiziki özellikleri..
Anneye bezeseydi? hoşuma giderdi hani

Benzemesi mi kötü mü? kesinlikle değil...
Pozitif iç ses:tamam kıskanıyorum ama babasına benzemesi halasına da benzediği anlamına geliyor...eee o da çok güzel demekki çok güzel bir hatun olacak bal köpüğüm:))
Annelerin Dünyası blogundan esinlenilmiştir...
Son düzenleme: