Annelerinin gözünden 2010 Mart Bebekleri :))

Kime daha çok benziyor?

• Anneye

OY: 3 42,9%
  • Babaya

OY: 4 57,1%

• Ankete Katılan
    7

SnowWhiteQueen

Guru
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
2.534
12
318
Erzurum
Bakalım 2010 Mart bebekleri kime benziyor....anneler bu benzerliklerle ilgili ne düşünüyor???hadi bir oyun oynayalım

ilk örnek bizden:))

Anneye bezeyen yönleri? pek yok ama ciddiyeti...
Babaya bezeseydi? Daha kolay ısnırdı yabancılara.
Benzemesi mi kötü mü? Ben bu huyumun sıkıntısını yaşamadım hiç..insan ilişkilerinde ciddiyet şart kanımca ilerde onunda işine yarar:))
Pozitif iç ses: iyiki böyle...kendini sevdirmiyor...bu kadar ciddi olmasaydı herkes kolayca sevebilirdi..Herkesten kastım bebeklere yaklaşırken gerekli hijyen kurallarına uymayanlar

Babaya bezeyen yönleri? Her şeyi..tüm fiziki özellikleri..
Anneye bezeseydi?
hoşuma giderdi hani
Benzemesi mi kötü mü? kesinlikle değil...
Pozitif iç ses:tamam kıskanıyorum ama babasına benzemesi halasına da benzediği anlamına geliyor...eee o da çok güzel demekki çok güzel bir hatun olacak bal köpüğüm:))

Annelerin Dünyası blogundan esinlenilmiştir...

Son düzenleme:
Annesine benzeyen yönleri: Fiziki olarak yok bence teyzeye benziyor ama tüm huylarının bana benzemesini isterim. Fiziki olarak benzemediği için üzgün müyüm? hayır teyzesi benden güzel :)

Babasına benzeyen yönleri: Fiziki olarak babaanne ve hala benzetiyor ama ben benzetemiyorum,benzese ne yaparım? sevinirim çünkü yakışıklı bi babası var,huyları şimdilik aynı baba,işte buna çok üzülüyorum ve ilerde tamamen huy olarak bana benzemesini istiyorum,daha 10.5 aylık ve eline geçen herşeyi kokluyor babası kılıklı :)

Spor konusunda yeteneği babaya benzeyebilir, ben çok kazuletim spordan hiç anlamam ama sporcu bi babası var.

Hem annede hem babada olmayan ama onda olmasını istediğim bir de sanata yetenek var :)

anneye benzeyen yönleri: tüm tatlılığını şirinliğini benden almış (babası öyle diyor) uykusu çok hafif tıpkı benimki gibi bu huyunu sevmiyorum iştahıda banada çekmiş fiziki açıdan sadece gözleri bana benziyor gerisi aynı babası, sanki klonladık babası gibi çok yakışıklı olacağına seviniyorum
babasına benzeyen en belirgin yönü teknolojiye meraklı olması ve çok hareketli olması yorulmak nedir bilmiyo benim oğlum
keşke babası gibi mesafeli olsaydı her gördüğünün kucağına atlamazdı insan biraz anneci olur dimi ama nerde
ilk kelimesinin baba olması beni çıldırtıyormu:26: hayır işime geliyor çünkü ağlayınca babası seni istiyor diyip kucağına atabiliyorum
çok seviyorum oğlumu ve onunda beni çok sevdiğini biliyorum

Son düzenleme:
evett

annesine benzeyen yönleriii:
inatçıı aynı ben
fizik olarak kaşlar ve kirpikler aynı ben (iyiki bana çekmiş babasında kaş yok tüyler var)
zekasıda ben her ne kadar babası buna karşı çıksada annesi gibi pratik çözümler üretmeyi başarıyor şimdiden

bide benim gibi güler yüzlü özellikle olgun hatunlara karşı çapkın olacak eminim bu yönü dedelerine çekmiş iki dedeside çok çapkın
uykusu çok hafif maalesef anası gibi çıt desen uyanıyo keşke babasına çekseymiş davulçalsan uyanmazz

yazsam çok uzun olur o yüzden kısa kesiyorum

babasına benzeyen yönleri:
hıık demiş burnundan düşmüş diyebilirim çenedeki gamzeye kadar aynı yakışıklı olacağı için problem yokk unutmadan yanağındaki gamze de yine benden
hatunlara karşı sıcak ve samimi ilişki kurma isteği hariç seçici inceleyici ve soğuk olan yönleri de babası herkese yüz vermez çoğu zaman bana bile işine gelirse yanaşır gelmezse söylene söylene uzaklaşır

ve diğer ortak yönler:
alışkanlıklarına bağlı
bazen sakin (babası gibi)
bazen hırçın (bendeniz gibi)
şimdilik en öne çıkan özellikleri bunlar
bakalım daha neler göreceğiz ilerleyen günlerde...

Son düzenleme:
eweeettt
Annesine benzeyen yönleri: hiç istemezdim ama çok hassas ve duyarlı böyle olursa hayat onu üzebilir ama elimden gelen bişey yok. bi benemezini istemediğim huyu daha war uykusu acaip hafif oda bana çekmişş. boyuda bana çekmiş ben standart bayanlardan biraz uzunum babasıda uzun ama o erkeklere göre normal. ten rengide bana çekmiş halası ve eşimin tarafı bugday tenli olmasına ragmen ben beyaz olduğum için beyaz allaha şükür:) benim kadar değil ama. ilgi manyağı oda bana çekmiş bende öyleyimdir.

babasına benzeyen yönleri. bazıları ay ayyynı baba dio basılzarı bu kadarmı sana benzer bu çocuk dio ben bilemedim wala:) göz yapısı baba. benim gözlerim küçükken daha küçükmüş. burnu baba. benimkinden küçük şükür:) saçları ikimizdende almış ikiminkide hafif dalgalı. inatçılığı baba. istmezse asla uyutamazsınız.

genel olarak sürekli gülen pozitif. gözlerinin içi gülen. wara yoka asla ağlamayan son raddede ağlayan. gereksiz yere mızmızlanmayan iştahı normal annesine babasına düşkün etraftaki yabancılara temkinli ama sıcak. beni asla yormayan eziyet etmeyen akıllı çevik sürekli hareketli minicik meleğim o. uykusu hariç hiç bi problemim yok bitanemle onu çoook seivyorummm..

Anneye benzeyen yönleri? Hemen hemen bütün huyları :)
Sabırsızlığı, her şeyden çabuk sıkılması, uykuya zor dalması, gezmeyi sevmesi, kalabalıktan hoşlanmaması, fena halde adam seçmesi... Bir de saçları ve gözleri

Babaya benzeyen yönleri? Saçları ve gözleri dışındaki her yeri... Şikayetçi değilim hiç, benzesin tabi babasına, ama boyu daha uzun olsun :) Anneye ve anneanneye olan düşkünlüğünü de babadan almış, canıma minnet

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…