Anneligin hayalini kurmak degil yasamak istiyorum artik....

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Büyük ihtimalle yine adet olacagim,adet tarihim bir ileri bir geri attigi icin tam gününü bilmesemde,suan kahverengi akintim geliyor yine dünden beri ve galiba ya yarin yada öbür gün

adet olacagim,ama ben artik anneligi kendime bir hayal olarak görmek istemiyorum ki,nerde benim bebegim Allahim,yalvariyorum sana yolla onu artik bana,onu cok

istiyorum,korksamda ona bakabilirmiyim ona yetebilirmiyim diye ama eminimki anne olmak istiyorum.

Ama haylini kutupta her gecen ayi ellerim bos gecirmek ve acaba hic mi olmiyacak belkide bebegim demek istemiyorum ben artik,Allahim sana yalvariyorum duy sesimi,bana yolla

minigimi.Suan tek istegim artik hayal kalmamasi yavrumun bana Allahim,sana isyan etmiyorum edememde sonucta senden bir can diliyorum,yalvaririm yolla onu bana tez zamanda.

Evet evet günlügüm olsun bu topik ve bana yavruma kavusma yolumda yasadiklarimi bir kac yil sonrada okuma sansi versin.

Düsünüyorum ve aynanin karsisina gecip göbegimi ciardikca cikarip hamilelik nasil birseydir diye görmek istiyorum,ama hisetmeye gelince o duygudan marumum suan,

yavrum bana aslinda sanki gelmen o kadar zormus gibi geliyor ki sanan birebir seslenmek tuhaf geliyor bana bazen,cünkü seni henüz tanimiyorum,icimde bile degilsin,ama hep hayalini

kuruyorum seni kucagima ilk verecekleri günü ve sen hayatima gercek anlamda gireceksin,gün gectikce sanki seni daha bir farkli ister oldum,gelmeni seni hisetmeyi cok ama cok

istiyorum,artik babanda senin üzerine daha cok konusur oldu,demek ki arti oda seni daha cok ister oldu.

hayatimda olmasanda sana karsi bagim,seni düsündükce bana verilen bir mucize olmana karsi olan saygim öyle temiz duygularda ki,

ne kadar tuhaf degil mi sanki icimden bir ses seni beynime dahada cok isliyor,sanki sen bana yaklastikca yaklasiyorsun ve suan bana gelme yolundasin.

Emin ol ki seni cok sevecegiz,sana elimizden geldigi kadar saglikli sevgi dolu mutlu bir hayat verecegiz Allahin izniyle.

ne güzel yazmışsın yaa inan ağlayarak okudum.Allah ım inşallah en kısa zamanda sana nasip eder o güzel duyguyu.

Sen meger ne karisik duygular yasatabiliyormussun insana,sen meger gelmedikce ben üzülsemde bir yandan kendime diyorum ki sabirli ol hayirlisi olsun.

Anneannecigin hep diyor ki hayirlisi ola,Allahin izniyle öyle ola.

Ben bu ayda adet oluyorum yani sen gelmemissin ama olsun hayirlisiyla gelde aslinda ne zaman gelirsen gel diyorum.

Gece rüyamda, hayir ola , bebek falan gördüm ama tam hatirlamiyor nasil bir baglantida oldugunu.

ve bir ara uyanip düsündüm ve korktum,seni o kadar cok isteyerek,daha dogrusu seni bekleme yolunda üzülmem acaba ne kadar dogru ki?

saglikla gelde ne zaman istersen o zaman gel biricik yavrum degil mi?

ah ah seni düsünmesi bile ne kadar güzel bir duygu,seninle birlikte bu hayatimizi gecirmek ne kadar güzel olacaktir kim bilir.:16:

Yavrum Allaha yalvariyorum bana sabir versin ve seni saglikli ve hayirli bir sekilde bana bize yollasin,anneligi suan hayallerimdede olasa yasiyorum:49::16:

Tez zamanda gelirsin Insallah,ama gec gelsende olsun,sen bakma annecigin biraz aceleci,kücük insan ama bak sen bana cok sey ögreteceksin hayata dair,sabri ögreteceksin ve herseyden falzla seni sevebilecegimi ögreteceksin

hayatin halbu ki ne kadar güzel oldugunu ögreteceksin.Kurban oldugum Allahim sana binlerce sükürler olsun ki akli hayalini kurabiliyorum yavrumun, bu bile büyük bir lütfun.

Suan pek bisey hisetmiyorum,bilmem ki yavrucugum galiba icten ice duruluyorum ben,ama tabi cok anlarimda oluyor seni düsündügüm.

kilolu olmami bile bazen sana bagliyorum aklim sira kendimi kandiriyorum:1:

diyorum ki belki yavrum var ve vücut zayiflayamiyor :)))

ayyyyy bir gelsen bu matrak annene umarim cok neseli zaman gecirirsin:16::16::16:

acaba nasil olacaksin ayyy yavrummmm seni düsündükce cok heyecanlaniyorum:16::16::16::16::16:

sen benim mi bizim mi olacaksin:52::52::52:

yavuuuuum gelde millatimizi yasat bize ne olur tez zamanda saglicakla gel....:nazar::nazar::nazar:

Yavrum ya artik geleceksin galiba yakinda,kavusacagiz galiba,

yani tabi yüregim öyle istiyorm,sen anneyle babaya naz mi yapiyorsun ve yavrum,yoksa hazir mi degilsin:43:

saglicakla gelde,saglicakla büyüyü anne ve babacigina hayirli bir evlat olda,baska hic bisey istemem melegim.

babana dün magazada dedim ki cocuk kiyafetleri görünce,ayyy bak ne güzel erkek bebek kiyafetleri gördüm,

dedim ay alasim var,dedi yok ugursuzluk getiri.

Bebegim ben senin simdiden hayalini kurdukca var ya icim gidiyor,aglamak istiyorum,hayaline sarilmak bile öyle güzel ki,senin hayalini bile icime cekmek öyle güzel ki

yavrum sen bakma anne baba bazen az bucuk deliler,ama onlar seni cok seviyorlar!

Yavrum Allahin izniylen bir sinyal yolla annecigine ne zaman gelecegine dair,emi yavrucugum,kuzucum oldu mu:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::49::emir_bebek::nazar:

Back
X