anneligin sorgulanması:(

denizz2013

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
306
116
48
35
Selam arkadaşlar canim çok Sikkin sabahtan beri ağlamaktan basima agri girdi:(
Bir kaç gündür belin çok agriyordu öyle ki sabah yataktan kalkarken gözümden yas geliyordu.bu sabah da oğlum uyandi kalktm kahvaltisini filan yaptirdim tekrar uzandim. Anne kalk diye yanima geldi ben de esimi kaldirip çocukla biraz ilgilensen iyi değilim dedim. Demez olaydim benim nasil bir anne olduğumu zaten biliyormus çocukla ilgilenmiyormusum annesigil daha iyi bakiyormus cocuga-calistgm için KV bakiyo oğluma-daha neler neler o kadar zoruma gitti ki ben elimden geldiği kadar bakiyorum evime isime ogluma yetişmeye calisiyorum yorgunluktan öldüğüm zamanlarda dahi herşeye kosturuyorum yeri geliyor beş saatlik uykuyla günü geciriyorum oğlumu uyutup ertesi günün yemeğini yaparm evi toplarim temizlerim oğlumun yiyeceğini bile hazırlar KV te veririm anne bunlati yiyecek bugün diye ben kotu bir anne miyim:(çok zoruna gitti eşime nasil bir tavir almaliyim sizce

Selam arkadaşlar canim çok Sikkin sabahtan beri ağlamaktan basima agri girdi:KK43:
Bir kaç gündür belin çok agriyordu öyle ki sabah yataktan kalkarken gözümden yas geliyordu.bu sabah da oğlum uyandi kalktm kahvaltisini filan yaptirdim tekrar uzandim. Anne kalk diye yanima geldi ben de esimi kaldirip çocukla biraz ilgilensen iyi değilim dedim. Demez olaydim benim nasil bir anne olduğumu zaten biliyormus çocukla ilgilenmiyormusum annesigil daha iyi bakiyormus cocuga-calistgm için KV bakiyo oğluma-daha neler neler o kadar zoruma gitti ki ben elimden geldiği kadar bakiyorum evime isime ogluma yetişmeye calisiyorum yorgunluktan öldüğüm zamanlarda dahi herşeye kosturuyorum yeri geliyor beş saatlik uykuyla günü geciriyorum oğlumu uyutup ertesi günün yemeğini yaparm evi toplarim temizlerim oğlumun yiyeceğini bile hazırlar KV te veririm anne bunlati yiyecek bugün diye ben kotu bir anne miyim:KK43:çok zoruna gitti eşime nasil bir tavir almaliyim sizce
Buraya yazdıklarını ona anlatmalısın ve kırgınlığını dile getirmelisin.

"takdir etmen gereken yerde bir de anneliğimi mi sorguluyorsun, sen benim anneliğimi bu şartlar altında sorgularsan , ben senin babalığını hayli hayli sorgularım, esas sen ne biçim babasın" der , çeker gider yatarım.
3 gün de elimi bir şeye sürmem, o zaman anlasın kıymetimi.

Ben bir gün eşime kızdım böyle bir konudan ve ona dedimki,bir haftasonu sabahtan öteki gün sabaha kadar sen anne ben baba olacam dedim...tüm roller değişecek buna çocuğun sorumluluğu dahil dedim...uykusu yemeği oyunu,bizim yemeğimiz evin temizliği vs vs...sadece 3-4 saat dayanabildi ve bir daha da o tarz bir konu açılmadı...onlar beyinle empati kuramıyorlar,illaki bu şekilde empati kurdurup göstereceksin onlara gün içindeki yoğunluğunu...tavsiye ederim bir dene istersen...ayrıca niye ağlıyorsunki,senin anneliğini kimsenin sorgulamaya hakkı yok...

bu erkekler çok kolay zannediyo ev işlerini falan birgün rolleri değişin dünyası şaşmazsa bende birşey bilmiyorum

Selam arkadaşlar canim çok Sikkin sabahtan beri ağlamaktan basima agri girdi:KK43:
Bir kaç gündür belin çok agriyordu öyle ki sabah yataktan kalkarken gözümden yas geliyordu.bu sabah da oğlum uyandi kalktm kahvaltisini filan yaptirdim tekrar uzandim. Anne kalk diye yanima geldi ben de esimi kaldirip çocukla biraz ilgilensen iyi değilim dedim. Demez olaydim benim nasil bir anne olduğumu zaten biliyormus çocukla ilgilenmiyormusum annesigil daha iyi bakiyormus cocuga-calistgm için KV bakiyo oğluma-daha neler neler o kadar zoruma gitti ki ben elimden geldiği kadar bakiyorum evime isime ogluma yetişmeye calisiyorum yorgunluktan öldüğüm zamanlarda dahi herşeye kosturuyorum yeri geliyor beş saatlik uykuyla günü geciriyorum oğlumu uyutup ertesi günün yemeğini yaparm evi toplarim temizlerim oğlumun yiyeceğini bile hazırlar KV te veririm anne bunlati yiyecek bugün diye ben kotu bir anne miyim:KK43:çok zoruna gitti eşime nasil bir tavir almaliyim sizce

Ayy nefret ettim birden annesigil daha iyi bakıyorlarmış. Annesi çok iyi bakmışta, hasta karısına bu kadar laf sayan bir evlat yetiştirmiş.

Allah müstahakkını versin ne diyelim.
Son günlerde bende bu konuda sıkıntılıyım.
Be adam bir akşamda yemeğini sen yedir, sütünü sen içir, dişlerini sen fırçalat, pijamalarını sen giydir.
Hee yapmıyor mu yapıyor ama ben söyledikten sonra, çürüdüm yahu vallahi çürüdüm.
Bunlar her akşam olan şeyler illaki dürtmemmi lazım, hanım hadi bugünde benden olsun de bir güzellik yap yahu.

Böyle babalık değil anca kabalık olur :63:

sen de onun babalığını kıyasla birileriyle, yoksa da uydur.. mesela arkadaşımın kocası çocuğunu alıp parka gidiyor, markete gidiyor, oyunlar oynuyorlar bir sen böyle kozalak çıktın de..
Çocuk bazen yüzünü görmüyor yoğun calistgi zamanlar BN laf etmiyorsun amaartik söyleyeceğim her şeyi çok zoruna gitti cunku

Baba çocuğa bakamaz diye kural var sanki..
İlli hastalanmanız da gerekmiyor üstelik babasının çocuğa bakması için.

"takdir etmen gereken yerde bir de anneliğimi mi sorguluyorsun, sen benim anneliğimi bu şartlar altında sorgularsan , ben senin babalığını hayli hayli sorgularım, esas sen ne biçim babasın" der , çeker gider yatarım.
3 gün de elimi bir şeye sürmem, o zaman anlasın kıymetimi.
Oğluna kiyabilsem yapcam da bi gün baksa ikinci gün hasta olur cocuk

odunluk falan değil bu iğrenç bahanelerle çocuğa bakmamak için eşini sorgulayan adamın adamlığından ve erkekliğinden şüphe ederim,Allah ıslah etsin bu tipleri.babalığın sadece sperm vermekten ibaret olduğunu sanan insansılar ,ama tüm suç analarında yeminle..

Back
X