annelik hayalleri mart ayına ertelenenler

havi1453

kocişinin bitanesi
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
1.058
253
323
herkese günaydın tatlı cadılar 14 aylık evliyim bebiş istiyorum ama şubatta pek çalışma yapamadık mart umudumuz olsun diyorum bu yolda beni yalnız bırakmak istemeyenleri burada bekliyorum koca koca göbeklerle dolaşalım:49::49::49::49::49::49::49::49::

BAT LİSTEMİZ

HAVİ1453 22 MART :emir_bebek: KOCA GÖBEKLİ OLMA YOLUNDA
FAMA 22 MART :emir_bebek: KOCA GÖBEKLİ OLMA YOLUNDA
AKREPKIZ 20 MART :emir_bebek: KOCA GÖBEKLİ OLMA YOLUNDA

Son düzenleme:
kızlar hadi buyrun listemizi kuralım bana bilgilerinizi yollayın sizi listeye yazayım mart ayı umudumuz olsun neşeli şeyler yapalım bu topikte:52::52::52::52::52:

eeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesiniz anne adayları ne yani kimse koca göbek olmak istemiyo mu:49::49::49::49:

ben 14 aylık evliyim bebiş istiyorum ve hep aynı umutla bebişimi bekliyorum sizde benim gibi hissediyorsanız hadi buyrun sohbet edelim acılarımızı sevinçlerimizi paylaşalım:34:

ben varımm :) şubat ayı adet tarihime 2 gün kaldı ama pek ümidim yok :( marta Allah kerimm..bu çin takvimi hakkında ne düşünüyorsunuzz..eşime iş yerinde tuttuğunu söylemişler, martta çalışmayalım diyo da :D

ben varımm :) şubat ayı adet tarihime 2 gün kaldı ama pek ümidim yok :( marta Allah kerimm..bu çin takvimi hakkında ne düşünüyorsunuzz..eşime iş yerinde tuttuğunu söylemişler, martta çalışmayalım diyo da :D

canım çevremde bir çok kişinin tuttu ama herşey allahtan diye düşünüyorum benimde 4 gün var mart ayındaki reglini söyle seni hemen listeye yazıyorum:54:

22 mart olması lazım canım ama bu liste nerde oluyor ben sitede yeniyimde şimdiden çok teşekkürlerr..

ne kadar zamandır evlisin şekerim bebişi ne zamandır istiyosun bi saglık problemin felan yoktur inşallah anlatsana:34:

Benide ekleyin bugun kirmizilari gordum:( mart ayina ins 3 yil oldu biz evleneli iki yil korunduk sonra bebek calismalarina basladik 5 ay sonra hamileydim cok mutluyduk ayaklarim yerden kesilmisti ama 2,5 aylikken karnimda oldu melegim aldilar cope attilar simdide melegime kardes istiyorum

Benide ekleyin bugun kirmizilari gordum:( mart ayina ins 3 yil oldu biz evleneli iki yil korunduk sonra bebek calismalarina basladik 5 ay sonra hamileydim cok mutluyduk ayaklarim yerden kesilmisti ama 2,5 aylikken karnimda oldu melegim aldilar cope attilar simdide melegime kardes istiyorum

canım hoşgeldin martın kaçında regl olcan yaz bilgilerini eklerim seni:54:

canım bu arada çok geçmiş olsun allah sabır versin canını sıkma diycem ama çok yersiz olcak inşallah melegine bi kardeş gelir mart ayında:54:

eeeeeeeeeeeeee bugün ugramamışsın anlat bakalım neler yapıyosun öncelikle hep birlikte stresten uzak durmamız lazım :54:

Back
X