Ben 31 yaşında evlendim. 1 yıl çocuk istemedim, evliliğimi eşimi tanımak için. 1 yıl geçti hamile kalma planları yapmaya başladık. Eşim benden 2 yaş küçük :) Çocukları seven biri hiç olmadım. Arkadaşların çocuklarını zorla sevmişliğim vardır ama yalan değil dışardaki hayvanlar çok daha sevimli geliyor bana. Yani öyle anne olma hayali kuran bir kadın olmadım. Ama yaş geçti 30'u, çok ta ertelememk lazım dedim, ve karar vermemize rağmen 4 ay olmadı. Yani bu çocuk istediğinde hemen olan bişi değil ve seneler geçtikçe zorlaşıyor. Ha şu var, kimisi 20 yaşında hamile kalamaz, kimisi 40 yaşında tık diye hamile kalır ama bunlar istisnai durumlar.
Hamile kaldım çok sevindim, o minik kalp atışlarını da duyuyorum ama annem kadar yoğun duygular hissetmiyorum.

Sana tavsiyem, hamile kalmak için annelik duygusunun gelmesini beklersen o gün çok geç olabilir. Sebile ölmez, nam-ı değer sebi bebi.. takip etmiyorsan da bir videosunu izlemeni tavsiye ederim. 40 yaşında gelen annelik isteği, tüp bebek süreci vs...