- Konu Sahibi Audreyhorne
Aman aman bosver yaa gez toz. Daha 30 a kadar yolu var hatta daha bile gec.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar, evliliğiniz ister 3 yıllık olsun ister 5 yıllık çocuk her türlü durumu etkiliyor. Yani ben kendimi anlatayım siz ordan çıkartın ne demek istediğimi; 26 yaşındayım 10 aylık kızım var.Merhabalar
Önce kendimi tanıtayım. 25 yaşındayım. Mart ayına evliliğimizin 3.yılını dolduracağız. Kendi halinde huzurlu bir evliliğimiz var. Ve artık tam anlamıyla oturduğunu hissediyorum. Gezmeyi çok seven bir çiftiz. Günü birlik şehir dışı turları vs yapıyoruz. Baya yer gezdik gördük.
Gezgin ve özgür ruhlu olmanın verdiği hislerle anneliği hep sonralara erteliyordum. Ta ki hormonlarım kendini bana tanıtana kadar. Son zamanlarda içimde çok fazla istek var. Çevremde çok fazla hamile ve anne var. Sanırım biraz bunun etkisi oldu. Bazen içim eziliyor özlemden. Çocukları çok sever ve çok iyi anlaşırım. Fiziksel ve ruhsal olarak kaldırabileceğimi sanıyorum fakat,
Henüz erken mi bilemiyorum. Artıları eksileri ne olur? Karar ver, dene, doğsun vs ortalama yine 26-27 yaşını bulacak. Bu konu kafamda bir türlü oturmuyor.
Tecrübeli annelerden yardım istiyorum
Sevgiler![]()
nine mi olcan:) annemi 30 dan önce ideal 25-30 arasiAman aman bosver yaa gez toz. Daha 30 a kadar yolu var hatta daha bile gec.
hatırlıyorum tabi. o kadar çok dua ediyoruz ki o topiklerde, bi gün kabul olduğunuda görürüz inşallah. sizinki kabul olmuş ne mutlu.Allah bağışlasınMerhaba. Belki hatirlamazsiniz beni ama onceki senelerde Dua topiginde cok dua ettik sizinle. Gorunce selam vermek istedim. Rabbim daha fazla bekletmesin insallah.
Konu sahibi annelik hissedilen yasta idealdir. Ama ha dedinmi olmayabilir onuda goz onunde bulundur. Bende evliligimin 3. yilinda cocuk icin hazirim artik dedim. Fakat 10. yilda geldi kendileri.
Sukurler olsun. Zamani geldiginde Rabbim verdi hamd olsun. Bizim tek yapabilecegimiz dua edip vaktini beklemekhatırlıyorum tabi. o kadar çok dua ediyoruz ki o topiklerde, bi gün kabul olduğunuda görürüz inşallah. sizinki kabul olmuş ne mutlu.Allah bağışlasın
3 yil yeterli evliliginizi yasamissiniz . Ve bence 25 yas cocuk icin hic de erken degil!!!Merhabalar
Önce kendimi tanıtayım. 25 yaşındayım. Mart ayına evliliğimizin 3.yılını dolduracağız. Kendi halinde huzurlu bir evliliğimiz var. Ve artık tam anlamıyla oturduğunu hissediyorum. Gezmeyi çok seven bir çiftiz. Günü birlik şehir dışı turları vs yapıyoruz. Baya yer gezdik gördük.
Gezgin ve özgür ruhlu olmanın verdiği hislerle anneliği hep sonralara erteliyordum. Ta ki hormonlarım kendini bana tanıtana kadar. Son zamanlarda içimde çok fazla istek var. Çevremde çok fazla hamile ve anne var. Sanırım biraz bunun etkisi oldu. Bazen içim eziliyor özlemden. Çocukları çok sever ve çok iyi anlaşırım. Fiziksel ve ruhsal olarak kaldırabileceğimi sanıyorum fakat,
Henüz erken mi bilemiyorum. Artıları eksileri ne olur? Karar ver, dene, doğsun vs ortalama yine 26-27 yaşını bulacak. Bu konu kafamda bir türlü oturmuyor.
Sevgiler![]()
Yani ! Sanki biz dogur desek doguracak miIdeal yaş diye birsey yok bu evlilik, cocuk konularinda. Herkes kendi evlendigi, kendi cocuk dogurdugu zamani ideal gösteriyor. Bu konu cok tartisildi. Şartlariniza ve yasaminiza göre idealinizi kendiniz belirlersiniz.
Merhabalar
Sevgiler![]()