Annelik nasil bir duygu?😊

Hayatta en çok eşimi severmişim onun sevgisi üstünde bir sevgi yaşayamazmışım gibi geliyordu
Sonra kızım oldu, ilk aylar “kadınlar amma abartıyormuş bu annelik olayını” diyordum. İyi, sağlıklı olmasını istiyordum ama içimde öyle ulvi bi sevgi yoktu
Şuan kızım 15 aylık bakınca içim titriyor. Eşimde dahil tüm dünya bir yana o bir yana. Avamlıktan nefret ederim ona bakınca kurbaan olurum sana diye birşeyler çıkıyor ağzımdan istemsiz :D

Merhaba hanımlar 🤗 Kaç yaşınızda anne oldunuz ve annelik nasil bir duygu anlatır mısınız bir kaç cümle ile. ☺ Şimdiden teşekkürler ❤🙏🏻
Ben anneligin kutsal olduğunu bilirdim ama bu kadar olduğunu bilmezdim. Şuan 9 haftalık hamileyim. Nasıl bir duygudur cümlesini okuyunca kan kusup kızılcık şerbeti içmek gibi. İlk günlerden beri sancılı ağrılı bi anne adayıyım tam anlamıyla anne olabilecek miyim bilmiyorum. İki gün önce yoğun kanamayla hastaneye yattım aynı gün sezaryenle doğum yapan bi anne vardı karşı odamda bebek bütün gece gündüz ağladı etraftakiler ne huysuz çocuk demişlerdir belki de ben kendi sancilarimdan uyuyamadım zaten o anlar acaba ben de melegimin sesini duyabilir miyim diye düşündüm gücüm olsa da gidip bi o mis kokusunu içime çeksem dedim ama gücüm yok. Anne olmayan bi insan canını bu kadar yakan uzvunu kesip atmak ister ama anneler öyle değil .ilk günden beri canımı yakıyor ama ben ondan vazgecemiyorum. Onun içimde olduğunu öğrendiğim gün daha önce hiç bu kadar mutlu hissetmemistim heyecandan ellerim dizlerim titriyodu ağladım güldüm . Bugün hayatımdan giderse Allah korusun ama yine de Rabbime bana yaşattığı bu mutluluk için sukrederdim. Şuan hala benimle olduğu için mutluyum ama bi yanım sancı ve ağrılarla baş etmeye çalışıyo. Annelik böyle biseymis şartlar ne olursa olsun her zaman meleğinizi korumak istiyosunuz . Tabi gözünüz korkmasın benimki istisna bi durum herkes böyle yaşamıyo risk açısından ama tüm anneler aynı derecede fedakardir .
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin kimseden esirgemesin. Kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin

Merhaba hanımlar 🤗 Kaç yaşınızda anne oldunuz ve annelik nasil bir duygu anlatır mısınız bir kaç cümle ile. ☺ Şimdiden teşekkürler ❤🙏🏻
Ben anneligin kutsal olduğunu bilirdim ama bu kadar olduğunu bilmezdim. Şuan 9 haftalık hamileyim. Nasıl bir duygudur cümlesini okuyunca kan kusup kızılcık şerbeti içmek gibi. İlk günlerden beri sancılı ağrılı bi anne adayıyım tam anlamıyla anne olabilecek miyim bilmiyorum. İki gün önce yoğun kanamayla hastaneye yattım aynı gün sezaryenle doğum yapan bi anne vardı karşı odamda bebek bütün gece gündüz ağladı etraftakiler ne huysuz çocuk demişlerdir belki de ben kendi sancilarimdan uyuyamadım zaten o anlar acaba ben de melegimin sesini duyabilir miyim diye düşündüm gücüm olsa da gidip bi o mis kokusunu içime çeksem dedim ama gücüm yok. Anne olmayan bi insan canını bu kadar yakan uzvunu kesip atmak ister ama anneler öyle değil .ilk günden beri canımı yakıyor ama ben ondan vazgecemiyorum. Onun içimde olduğunu öğrendiğim gün daha önce hiç bu kadar mutlu hissetmemistim heyecandan ellerim dizlerim titriyodu ağladım güldüm . Bugün hayatımdan giderse Allah korusun ama yine de Rabbime bana yaşattığı bu mutluluk için sukrederdim. Şuan hala benimle olduğu için mutluyum ama bi yanım sancı ve ağrılarla baş etmeye çalışıyo. Annelik böyle biseymis şartlar ne olursa olsun her zaman meleğinizi korumak istiyosunuz . Tabi gözünüz korkmasın benimki istisna bi durum herkes böyle yaşamıyo risk açısından ama tüm anneler aynı derecede fedakardir .
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin kimseden esirgemesin. Kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin

27 yaşında anne oldum.
27 yasinda anne oldum. Bazen keske eskiye donebilsem diye dusunur hayal kurardım. Simdi bebegimsiz bir gun bile hayal edemiyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

25 yaşında anne oldum. Tabi ki güzel bir duygu ama fazlasıyla sorumluluk. Ömür boyu sürecek bir sorumluluk.

Annem ve babam dan bile önce geliyo o yokken ben yaşamıyormusum kızım doğdu bnde doğdum ♥ Rabbim isteyen herkese kiymet etsin 🙏

Anne değilim ama evcil hayvanım var. Onlara bakınca içim ana yüreği gibi titriyor. Hasta olduklarında ağlıyorum. Çeşit çeşit sağlıklı yiyecekler hazırlıyorum. Her gün saatlerimi veriyorum onlara. Bu da annelik sanırım ☺️

Sürekli endişe, kendini sorgulama, vicdan azabi çekme hali işte. Tüm bunlara rağmen bin kere dünyaya gelsem yine sen benim oglum ol ben senin annen olayim diye düşünüyorum yavruma bakinca. Öyle de sevdiriyor sipa kendini.
31 yaşında anne oldum.

33 yaşımda 3 aylık anneyim.
Berbat bir şey annelik, yedir, içir, temizle, yetiştir, öğret, sabret, acı çek, ağla, gül, gurur duy, kork, yeteme, ödün ver, ...karman çorman.

29 32 ve süprizim 33 tekrar nasip edecek Rabbim bu duyguyu yaşayı inşallah mükemmel güzel aşırı ağır bi duygu annelik ne kadar güzelse okadar zor Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Back
X