- 23 Aralık 2015
- 525
- 256
- 23
- Konu Sahibi Beyazask25
-
zorunlu sezeryan oldu annem ve kaynanam vardi ama bugün mecbur gittiler eşimleyiz evde oda yardimci oluyorda oda bnm gibi iste bisey anladığımız yok :) süt geliyo ama ck az yani yarin sagmak icin makine alacamCanim normal mi oldu sezeryanmi neden teksin yaninda kimse yokmu sutun hic.mi yok
zorunlu sezeryan oldu annem ve kaynanam vardi ama bugün mecbur gittiler eşimleyiz evde oda yardimci oluyorda oda bnm gibi iste bisey anladığımız yok :) süt geliyo ama ck az yani yarin sagmak icin makine alacam
Canım öncelikle tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün bebişinizi. Sütün inmemiş normaldir sezaryen öyle olabiliyor. Benim 3. Gün inmişti sütüm. O da sürekli sıcak havlu koydum, duşta sıcak su masajı yaptım başlıkla bir de makine pompası göğüs ucunu tahriş ediyor diye el pompası kullsndım. Çok şükür 3. Günün sonunda sütüm indi. Bebişinizi beslemeye çalış sarılık olmasın. Hayırlı uğurlu olsun canım.kizlar salo günü dogum yaptim ve bugün ilk defa bebegimle evde tekim ve bakmadığımi dusunuyorum sütüm hala gelmedi.mama veriyorum onu da aninda kusuyo aglayinca napcami sasiryorum acmi tokmu anlamıyorum kisaca kafayi yiyorum
Sutun az olsada emzir.bebegini 2 saatten fazla uyutma.doymuyor diye asiri besleme belkiondan kusuyordur.birde besledikten sonra hemdn yatirma biraz kucagina al dik tutarak yada basi midesinden yukarda olarakkizlar salo günü dogum yaptim ve bugün ilk defa bebegimle evde tekim ve bakmadığımi dusunuyorum sütüm hala gelmedi.mama veriyorum onu da aninda kusuyo aglayinca napcami sasiryorum acmi tokmu anlamıyorum kisaca kafayi yiyorum
Geçmiş olsun canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğini inşallahkizlar salo günü dogum yaptim ve bugün ilk defa bebegimle evde tekim ve bakmadığımi dusunuyorum sütüm hala gelmedi.mama veriyorum onu da aninda kusuyo aglayinca napcami sasiryorum acmi tokmu anlamıyorum kisaca kafayi yiyorum
İlk 3 ay bebeklerde anne rahmini özleyen bir hal olduğunu düşünen çok sevgili bir doktor var.. Harvey Karp diye.. Güzel kitapları yazıları var.. Tavsiye ederim.. Kundaklamak ve anne karnı sesi dinletmek de sakinleştirme refleksini geliştirdiği için daha sakin bir bebişiniz olabilir.. telefonda uygulamalar var anne karnı sesiyle ilgili.. nst lerde duyduğumuz ses.. umarım faydası olur..kizlar salo günü dogum yaptim ve bugün ilk defa bebegimle evde tekim ve bakmadığımi dusunuyorum sütüm hala gelmedi.mama veriyorum onu da aninda kusuyo aglayinca napcami sasiryorum acmi tokmu anlamıyorum kisaca kafayi yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?