Annelik özlemi içimi acıtıyor

yagmurdmls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
129
9
68
Evleneli 1 yılı geçti. Ilk 2 ay düşünmedik. Sonra eşim 2 ay şehir dışına çıktı, sonra tekrar denedik 3 ay olmadı, sonra eşim yurt dışına gitti. Geçen ay bende yanına gittim. Yine olmadı toplam 6 ay denedik olmadı. Benden sonra düşünen, yada benden sonra evlenen herkes hamile kaldı, doğuranlar bile oldu. Patır patır çevremden hergü birinin hamile olduğunu öğreniyorum. Onlar adına çok seviniyorum. Ama kendi adıma özlemim daha da artıyor. Isyan etmiyorum. Ama allahıma yalvarıyorum eşim geldiğinde hayırlısıyla gebe kalabilmek için. Elbet allahımın bildiği birşey vardır. Ne yapalım. O ol demeden olmuyor işte. Ama dua dua yakarıyorum, hayırlısıyla bebeğimi elime almak için. Bazen korkuyorum ya olmazsa diye. Içim acıyor. Ama ona teslim olmaktan, tevekkül etmekten başka ne yapabilirimki?

bende aynen senin yaşadığın duyguları yaşıyorum benden sonra evlenen arkadaşlarım bile hamile ama ben kalamadım bende kist var.bi sıkıntın yoksa eğer korkma sabret eninde sonunda olur işallah

bizimde 6.ayımızda geldi bebiş bu duyguları hissetmen normal bende aynı duyguları yaşadm ama çok önemli bi problem yoksa biraz sabır..ve biraz başka şeylere yoğunlaş,daha çok erken olumsuzluga kapılmak için ama insan ilk aydan olsun istio işte sabırsızlanıyoruz elde değil..

hani çevremde yakın arkaadaşlarımda benim gibi olan olsa bir bu sitede gördüm benim gibi bekleyenleri. çevemde hers ilk ayında bilemedin en geç 3. ayında hamile kaldı. bencillik yapmak istemem tabi. herkese rabbim nasip etsin. ne bileyim içim yanıyor işte.

Ya ama arkadaşlar aceleniz ne ki? Daha evleneli 1 yıl olmuş, depresyona giriyorsunuz bebek diye...

Biz 4 sene korunduk, hiç acele etmedik, evliliğimizin tadını çıkarttık, gezdik tozduk, birbirimizi tanıdık, başbaşa olmanın keyfini doyasıya sürdük. İkimizin de aklına gelmedi bebek bu süreçte. Sonra karar verdik ve ilk denediğimiz ay hamile kaldım....

Her şeyin zamanı var, aceleniz ne dostum? daha yeni evlenmişsiniz, isyan etme durumuna gelmişsiniz. Hayatı zindan etmeyin kendinize. Önce eşinizle doyasıya aşk yaşayın...Ki o aşk meyve verecek kıvama gelsin...

Ben korundum, siz korunmadan aşkınızın tadını çıkarın...Ha baktınız 1 sene düzenli uğraştınız olmuyor, o zaman bir doktora gidersiniz...

Son düzenleme:
Ilk düşündüğün ay hamile kalmissin ya 4 yılda bebek isteğin halde olmasaydı böyle konusurmuydunuz acaba sen dört yıl sonra istersin ben se ilk ayım da bu kişiden kişiye değişir

1 yıldır uğraşıyoruz bızımde olmuyor ve hıç bı problem yok .4 yıl sonra ilk ayda hamıle kalmışssınız herkes sızın kadar şanslı değil bır problem yokken olmaması ınsanı bıraz uzuyor uzulme arkadaşım vaktı saatı vardır allah hayırlı ve sağlıklı evlat versın

Amin hepimize insallah

Anlamadım, nasıl konuşmuşum ki ben?

Alınacak kırılacak bir şey söylemedim.

Siz biliyor musunuz ki, kadınların büyük bir bölümü yıllarca hamile kalamayacağım diye stresten hamile kalamıyor hiçbir problem yokken...Gayet güzel şeyler söyledim, isterseniz bir daha okuyun yazdıklarımı bozulacak bir şey yok. Relaks olun, rahatlayın diye söyledim ama fazla gerginsiniz herhalde.

Neyse kolay gelsin size, iyi günler...

Son düzenleme:
daha 10 ayda böyleysen biz ölelim o zaman
şaka bir yana ilk zamanlar kabullenmek çok zor oluyor ilk denemede hemen hamile kaldığını zannediyrsun ama aylar geçiyor ve sabır zorlaşıyor ..ama yinede şükretmek için o kadar çok sebebimiz varki bunu bilmiyoruz
mesela herşeyden önce sağlıklıyız, eşimizle mutluyuz ,kendi adıma söylersem ailelerden herhangi bir baskı yok çok şükür , maddiyatımız tedavimize yetecek kadar oluyor (ilaçlarımızı sigorta ödemiyor), böyle sayarsak bu liste uzar gider ,
biz 6 senelik evliyiz ve bu altı seneye ne aşılamalar ne ameliyatlar ne SIKINTIlar 4 tüp bebek bitkisel tedaviler neler neler sığdırdık ve maalesef bebeğimiz henüz olmadı
inşallah bebişin daha fazla bekletmez seni ama her şeyde bir hayır elbetteki vardır.

bende seni cok iyi anliyorum insan olmuyacak gibi saniyor ama rabbim insallah en kisa zamanda sevindirir seni bol bol dua etmeye devam et

Canim cok haklisin,insan böyle senin gibi uzun süredir bekleyenleride görünce diyor amaaaaaan ya baksana daha cok bekleyen tedaviler gören var ama insaniz ve sabirsizlik var .

benim eltimin 5 senedir olmuyordu aklinaza ne geliyorsa hepsini yaptilar hocalara bile gittiler en son tup bebek yaptilar oda tutmadi umudi kesmislerdi ki dun hamile oldugunu ogrendik ALLAHTAN hic bi zaman umidi kesmemek lazim

bnmde 4 sene olcak ilaçlar kürler hocalar 2 negatif aşılama...
sende işe yararmı bilmem ama forumda 6-7-10 hatta 20 sene sonra çocuk sahibi olanları 7. tüp bebek denemesinde gebe kalabilenleri görünce bin şükür ediyorum içini rahat tut bence sadece yumurtlama dönemini denk getirremiyorsun olabilir bazı ovu. testleriyle veya ateş ölçme yöntemi ile yumurtlamanı takip edeblirsin ..
bir seneyi devirmişsiniz istersen bi doktorada görünün içinz daha rahat beklersiniz bebişinizi...
kısa zman içinde meleğinle buluşursun umarım ..bekleyen herkeze rabbim bu sevgiyi tatdırsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…