• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annelik ve Kpss süreci

Valla hiç kpss tecrübem yok netleriniz nasıl nasıl çalışmak gerekiyor hiçbir fikrim yok ama çocuğun odasını ayırmanızı önericem eğer bebeğim çok küçük olmaz demeyecekseniz.
14 aylık bir oğlum var epipen reçete edilecek kadar alerjik bir çocuk ne zaman odasını ayırdık rahat ettik. Normalde saat başı uyanıyordu ama şimdi gece 1-2 kez uyanıyor. Geniş bir yer yatağı alın ayırın odasını odasına da bebek kamerası koyarsınız. En azından gece uykusu uzun ve kesintisiz olursa konsantre olarak çalışmak için zaman yaratmış olursunuz kendinize.

Benim arkadasim 2 kucuk cocukla kv evinde kazandi kpssyi. Siz niye yapamayasiniz. Yaparsiniz insallah.

Sınava son 3 ay 1 ay çok önemli şuan kendine günlük 2 3 saat ayır verimli olacak şekilde yazın bebe parka gider anneanne babaanne yok mu o ara çalış oyun grubuna ver o ara çalış. Sabah kaçta uyanıyor? Gün içinde uyuyor mu
Önlisans mezunuyum demiş, bu durumda kpss ye Ekim kasım gibi girecek olmalı. 7 ayı var diyebiliriz.

Konu sahibi zamanın var o yüzden çok rahatlama ama rahat ol. Şimdilik konuları tekrar tekrar bitirmeye bak, son 3 ay full test şeklinde ilerle. Pes etmeyip çalışırsan yapabilirsin. Benim ders çalışan herkese söylediğim şey ya 1 yılını feda edeceksin ya da tüm hayatını. Siz 1 yılınızı derse ayıracaksınız (sizin durumunuzda 7 ay) sonunda rahat olacaksınız o şekilde düşünün. Birde emzirme vs derken değerleriniz ancak yeni yeni toplanıyordur. O yüzden kan degerlerinize baktirip takviye de alın. Gerçekten etkisi oluyor. Benim üniversitede sınıf arkadaşım bebeğiyle ders çalışarak atandı. Bunu yapan çok kişi var siz de yapabilirsiniz yeter ki pes etmeyin.

Valla hiç kpss tecrübem yok netleriniz nasıl nasıl çalışmak gerekiyor hiçbir fikrim yok ama çocuğun odasını ayırmanızı önericem eğer bebeğim çok küçük olmaz demeyecekseniz.
14 aylık bir oğlum var epipen reçete edilecek kadar alerjik bir çocuk ne zaman odasını ayırdık rahat ettik. Normalde saat başı uyanıyordu ama şimdi gece 1-2 kez uyanıyor. Geniş bir yer yatağı alın ayırın odasını odasına da bebek kamerası koyarsınız. En azından gece uykusu uzun ve kesintisiz olursa konsantre olarak çalışmak için zaman yaratmış olursunuz kendinize.
Ay ben buraları unutmuşum. Ağlayarak kalktım masadan kızım saat başı uyanıyor. Hasta tüm kış alerjiden şüphelendiler gündüz hiç uyuyamıyor öksürmekten. Yatakta benimle uyuyor beşiğe mi sığmıyor diye düşünmeye başladım nasıl anladınız alerjisiini ? Oda ayırmayıda anlamadım ben zaten diğer odadayım ders çalışıyorum kocam uuyuyakalıyor koltukta ama yinede uyanıyor

Ay ben buraları unutmuşum. Ağlayarak kalktım masadan kızım saat başı uyanıyor. Hasta tüm kış alerjiden şüphelendiler gündüz hiç uyuyamıyor öksürmekten. Yatakta benimle uyuyor beşiğe mi sığmıyor diye düşünmeye başladım nasıl anladınız alerjisiini ? Oda ayırmayıda anlamadım ben zaten diğer odadayım ders çalışıyorum kocam uuyuyakalıyor koltukta ama yinede uyanıyor
Aslında yer yatağına geçip nasıl döne döne uyuduğunu gördükten sonra beşikte rahat edemediğini anladım ben. Bazı geceler yerde oyun halısında buluyorum öyle bir döne döne uyumak😅 daha önce beşikte döndükçe çarpıp uyanıyor muydu diye düşünüyorum artık.
Alerji de bizim çok ciddi cilt reaksiyonlarımız oldu alerjenleri yemeye başladıktan sonra öyle anlaşıldı ondan önce gaz, saat başı uyanmak gibi durumlara olur normal diyorlardı.

Back
X