- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Ben 25yasindayim yeni uiversite bitirdim.Kpssye hazirlaniyorum.Part time calsiiyorum bi yandan aileme yuk degilim.Gecen kuzenimde kaldim .babam geldi dediki, iste bi suru isteyen var sen niye kaldin orda.Ne alakaysa.Ayrica babam ickici.Sulalemi zaten sevmiyorum hepsi gerikafalinin teki.Babamin buldugu zaten hayirsizdir.yakcak basimi.Annenle konus bana sorma dedi.Ben istemiyorum dedim zaten.Anneme sordum.iste konus falan Dedi.istemiyorum dedim.Bana evde kalcan bu gidisle diyo ya ne alaka.babamla ayni odada bile oturmuyorum nefret ettim ikisindende.Tek hayalim suan atanip gitmek.Tamam evlencem ama önce atanim.Psikolijimi duzeltim.belki memur bulcam.Hem gec evlenmek istiyorum ya.Sinir oldum sinir :-@
Yoo bilmiyo.Duysa laf yaparmise falan gondermez ozamnaİçki İçmesine birsey demiyorum ama
Kızının bir sevgilisi olduğunu biliyor bu baba...
Bir yıldan fazla zamandır sevgilisiniz.
Sevgilin yuzunden 7 kg verdin unuttun mu
Şimdi bu baba kesin birseyler duymak istiyor
Evlenmek zorunda değilsin ama hiç olmazsa sevgilin olduğunu söyle gerekirse söz yapın.
Atan işini yap evlen zaten
Bence babanın derdi başka...
Yok bilmiyo bilse laf yapar.İse falan yollamazİçki İçmesine birsey demiyorum ama
Kızının bir sevgilisi olduğunu biliyor bu baba...
Bir yıldan fazla zamandır sevgilisiniz.
Sevgilin yuzunden 7 kg verdin unuttun mu
Şimdi bu baba kesin birseyler duymak istiyor
Evlenmek zorunda değilsin ama hiç olmazsa sevgilin olduğunu söyle gerekirse söz yapın.
Atan işini yap evlen zaten
Bence babanın derdi başka...
Evet ya.bi de babam nasil mutlu.Ay sinir oldum yaaa.Önce gitcem bi kendimi ggelistircem ondan sonra napcaksam yapcam.Hem evlensem atanmak hayal olur Atansam zaten 6sene sozlesmlei olcam kiDaha 25 yaş neki.tabi evlenilebilir de 25 yaşında ama gecikmiş de değilsin.bir de aman evde kalmayayim diye yapılan evlilik zaten hayır getirmez.cok güzel dusunuyorsun.evet su an önceliğin ise girmek sonrasında zaten olur
Deli gibi calisip tum parayi ickiye veriyo.Kucukken annemi dovdu aldatti bize eziyet etti.Biz fakirlik cekerken gitti kadinlarla gezdi onlara para yedirdi.Ben okulda ac dururlen giyicek kiyafetim yokken o hayatini yasiyo.Sence nefrette haksizmiyim.Simdi hepimiz buyuduk bizden evlatlik bekliyo para bekliyoAileniz hakkinda biraz fazla mi kotu konusuyosunuz bana mi oyle geliyor. Ickici faln? Icip icip dover mi eger oyle degilse bu kadar kin fazla bence. Nolursa olsun anne baba. Yani evde kalican muhabbeti falan evet gereksiz ama bizim toplumda alisilmis seyler. Daha farkli seyler yasamiyorsaniz biraz daha saygi duymayi deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?