• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem Ben Aşkım

Dou_You_Wanna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
1.632
8
116
Ankara
Ya arkadaşlar nolur bana bi akıl verin artık ÇILDIRDIM RESMEN!!!!! Sorun ben annem ve aşkım. Değişmez 3'lü olduk artık. Sırf anneme yanlışım olmasın, ardından iş çevirdiğimi düşünmsin, bana güveni sonsuz olsun, arkadaşlığımız daim olsun diye 3 yıl önce aşkımla çıkmaya başladığımız andan beri her olayı annemle payaşıyorum. Üstelik bunu zevkle yapıyorum. İlk ciddi ilişkim, çocukluktan olgunluğa geçişimin ilk anları ve annem her anımda, her olayımda yanımda şükürler olsun ki. :Saruboceq: Zamanında yaptığım çocuklukları, dengesizlikleri, şımarıklıkları ve kaprisleri buradan sizde takip ettiniz. Hepinize gına getirdim hatta. Annemede öyle. Ama gelin görün ki sorun burada başlıyor. Sevgilimle annemin arası harikadır. Ve bir okadar da komedi tadındadır. Yok bana anne demedin, yok annem bana yüz vermedi. Aralarındaki ilişki hep böyle gelişir. Sevgilime karşı yaptığım her güvensizlikte karşımda annemi buldum. Ben haklıysam eğer olayda benim tarafımı tuttu, sevgilim haklıysa onun tarafını tutmakla birlikte kulağımıda bir güzel çekti. Bak kızım sevgiline güvensizlik yapma. Bu ilerde sana çok sorun getirir, ona güvenmeyi öğrenmelisin şeklinde... Çok harika değil mi? Bayılıyorum annemin bu adeletli haline. Ama işin başka bir boyutu daha var. Ve oraya bakıldığında durum dışı seni içi beni yakar derler ya; aynı ona dönüşüyor :sinifsinif: Bana sevgilime güvenmem gerektiğinden bahseden annem, ona güvendiğim zaman neden güvendiğimi soruyor. Aramızada geçen hoş ve güzel bir diyoloğu anlattığımda bana şüpheli gözlerle bakıyor. Ben bu çocuğa inanmıyorum diyor. Ama NEDEN? :bbo: Bu çocuk sana ne yaptıda inanmıyorsun? Mesela az evvel gelişen bir olayı aynen aktarıyorum size...

Annem: Çıkmadı mı seninki daha işten?

Ben: Çıktı annecim arkadaşlarıyla tatlıcıya girmişler. Ayaküstü bir tatlı yiyeceklermiş..

Annem: Ne tatlısı dou_you_wanna? Bir erkek arkadaşlarıyla iş çıkışı tatlıcıya mı girermiş? Kesin kız vardır bunların yanında...

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

Ben: Bunu sırf tatlı yiyeceklerinden mi anladın anne? Kaldıki ben aşkıma güveniyorum. Bana böyle bir saygısızlık yapacak kişi değil o!

Annem: Nasıl güveniyorsun ona? Aranızda kilometreler var. Nasıl eminsin bu kadar?

Söyleyin arkadaşlar.. Denilecek laf mı bu? Sırf tatlı yiyecekler diye sevgilimi bi kaşık suda boğdu ve şimdi içerde ayılıp bayılıyo... Benim ne yapmam lazım? Hiç birşeyimi anlatmadığım zamanlarda da daha beter gönül koyuyor bana. Artık beni arkadaşın olarak görmüyosun diye
.​

Anneni ilişkinizin içine fazla sokmuşsun. Tamam bir çok kişi seninki gibi bir annesi olması ister, anne-kız ilişkisi değil de arkadaş ilişkisi ister ama bence bu kadarı da fazla olmuş. Tabi annenle paylaşacaksın, konuşacaksın ancak bunu dozunda yapacaksın.

bencede cok fazla sokmusunuz annenizi iliskinize bence bir fren koyun ve ona nasil davranmasi gerektigini kücük olarak siz anlatin yani anne ben ona güveniyorum deyip konuyu kapayin yoksa bu dialog uzar gider

sen üniversite kayıtlarına hem sevgilim hemde annemle gitcem dediginde anlamıstım gariplik var bence anneni cok sokma ilişkine ki zaten yeterince sokmussun seni kıskanıyordur nede olsa evladısın istemiyordur ondan

Ya söylüyorum. Anne ben güveniyorum önemli olanda bu. O bana yanlış yapacak birisi değil diyorum. İyi benden günah gitti diyor sonra gene geçip onu savunuyor :)

ya tamam annelerle paylaşmak güzeldir de neden bu kadar ayrıntıya giriyorsun?
ayrıca annenin haklı tarafları var,madem o kadar uzaksın sevgilinden nasıl bu kadar güveniyorsun ki?
ayrıca annenle sevgilin arasındaki muhabbet hiç güzel değil
yaşın kaç başın kaç üniveristeye başlıycakmışsın anne dedi annem nasıl falan çok kötü ya
annen demiyor mu hiç kızım çok erken bu işler napıyorsun sen böyle diye????????

Ne kadar anlayışlı olursa olsun o bir anne.:hulya:
Arkadaşlık, sırdaşlık, kankalık bir yere kadar.bayanssulusmile
Ben de anneyle herşeyi paylaşılması, ilişkinin içerisine çok fazla sokulması taraftarı değilim.
Ardından böyle sorunlar çok olası oluyor çünkü..

ya tamam annelerle paylaşmak güzeldir de neden bu kadar ayrıntıya giriyorsun?
ayrıca annenin haklı tarafları var,madem o kadar uzaksın sevgilinden nasıl bu kadar güveniyorsun ki?
ayrıca annenle sevgilin arasındaki muhabbet hiç güzel değil
yaşın kaç başın kaç üniveristeye başlıycakmışsın anne dedi annem nasıl falan çok kötü ya
annen demiyor mu hiç kızım çok erken bu işler napıyorsun sen böyle diye????????

Bilemiyorum size ters geliyor olabilir ama birbirlerini çok severler. Ki biz ciddi düşünüyoruz. Sevgilimin annesiyle benim annem daha çok yeni tanıştılar. İleride ne olacağını kimse bilemez tabiki ama onun annesi benim ona anne dememden benim annemde sevgilimin ona anne demesindne çok memnun. Ki kendileri istedi zaten!

Okulum maalesef olmadı. Gidemedim. Çok istediğim halde ağlaya ağlaya o okula gidemedim. Yaşımın başımın küçük olduunun farkındayım.

Evet anlatmamayı düşünüyorum herşeyi ama yanımda arkadaşımda olmayınca bi annem kalıyo elimde. Sizce nasıl emsafe koyabilirim araya

Aaaaaaa:1shok:
şimdi gördüm!!!
Okul işin neden olmadı?
Çok üzüldüm ya...
Okusaydın çok iyi olurdu,düşüncelerin o kadar çok değişirdi ki...:delphin:

anne kızın arkadaş gibi olmasını severim ama bence siz sınırı biraz aşmışsınız...
mesafeli bir arkadaşlık kuramamışsınız...şimdi işin ciddiye binmeye başlaması annenin korkmasına neden olmuş ve şüpheleniyor tabiki...normal bunlar...

Back
X